Op 1 december 2020 is regresbureau Letselschadepunt.nl opgericht

Per 1 december 2020 is LetselschadePunt.nl gestart. Een regresbureau (LPN) met een eigen kijk op letselschade en het proces in de letselschaderegeling. LPN ondersteunt slachtoffers en hun werkgevers bij het verhalen van de financiële gevolgen van letselschade. LPN kiest bewust voor een objectieve, reële en betrokken rol.

LPN is het onafhankelijk letselschadebureau, dat door doelgerichte en onafhankelijke letselschadevaststelling het resultaat boekt waar het slachtoffer recht op heeft. Dat kan wanneer het adagium minder een gevecht, meer een recht gehuldigd wordt.

Door de gezamenlijke belangen te dienen, waarbij het belang van de rechtvaardige, correcte en eerlijke schadeafwikkeling voorop staat, gaat LPN verstandig met de kosten om. Ook bij het LPN-onderzoek, de onafhankelijke schade-inventarisatie, zowel medisch, arbeidsdeskundig en actuarieel, blijft LPN die objectieve norm respecteren. Voor LPN staat een scherp en oprecht betrokken schaderegeling centraal.
 
Eigenaar Marc Punt: "Mijn doel is om Letselschadepunt.nl een serieuze kans geven vanuit mijn oprechte drive om het letselschadeproces op een redelijke en nuchtere basis effectiever te maken, inderdaad vanuit de positie van belangenbehartiger. Uiteraard hoop ik dat op termijn deze poot zich goed ontwikkelt. Deze nieuwe activiteit ontwikkelde zich doordat werkgevers bij TTP Expertise aanklopten met de vraag om ondersteuning bij loonregres. Ik merkte dat de koppeling van de belangen van slachtoffers met die van hun werkgever zorgde dat het proces soepeler verloopt, onder andere omdat er intensiever wordt samengewerkt op het vlak van verzuimbegeleiding en onderbouwing van de schadevordering. Omwille van de transparantie is deze activiteit nu ondergebracht bij Letselschadepunt.nl."
 

 
Geplaatst op 15-01-2021

< VorigeVolgende >


Share on: