Polygon vestiging Oldenzaal erkend voor bedrijfsmatige salvage

Met 11 vestigingen in heel Nederland heeft Polygon landelijke dekking als het gaat om klaar staan voor herstel na een calamiteit. Ook in opdracht van de Stichting Salvage biedt Polygon 24/7 directe hulp aan gedupeerden. Vestiging Oldenzaal is door de Stichting sinds kort erkend voor bedrijfsmatige salvages, waardoor team Oldenzaal onder leiding van regiomanager Peter de Vrij naast particuliere salvages ook gedupeerde bedrijven gaat helpen.

Andere Polygon vestigingen die ook zowel de zakelijke als particuliere salvage erkenning bezitten zijn: Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Barneveld, Groningen, Halsteren, Maastricht, Rotterdam en Zwolle.

Polygon Team Oldenzaal staat 24/7, 365 dagen klaar om gedupeerde klanten te helpen met schades als gevolg van water, brand, klimaat. 

Regiomanager Peter de Vrij: “Ik werk sinds augustus 2020 bij Polygon en we hebben met het team hard gewerkt om deze extra erkenning voor elkaar te krijgen. Ik ben dan ook zeer trots dat dit in korte tijd gelukt is en dat we nu ook zakelijke salvages kunnen oppakken voor de Stichting. Het team was uiteraard al wel vaker betrokken bij grotere bedrijfsmatige schades, maar de erkenning voor de Stichting Salvage was er tot voor kort nog niet. Het is een beloning dat we de erkenning nu hebben mogen ontvangen. Dit is waar wij voor werken; alle gedupeerden bijstaan met  brand- of waterschade herstel. “

Anton van der Laan, key accountmanager brand- en waterschades geeft aan: “We danken de Stichting Salvage voor deze extra erkenning voor Polygon Oldenzaal. We staan alle gedupeerden, samen met de dienstdoende salvagecoördinator, graag bij in de 1e lijns calamiteiten hulp.”

Een kernwaarde van Polygon is excellente dienstverlening en we investeren daarom in de teams, middelen en apparatuur om ook in de toekomst te blijven voldoen aan de kwaliteitseisen van de Stichting Salvage. 

Polygon is Europees marktleider op het gebied van calamiteiten en schadeherstel en werkt veel voor sectoren zoals verzekeraars, vastgoed, overheid, industrie en de bouw. Dankzij de continue beschikbaarheid en een uitgebreide voorraad aan apparatuur is Polygon in staat snel en doeltreffend op calamiteiten te reageren. 
Geplaatst op 14-01-2021

< VorigeVolgende >


Share on: