Wijziging binnen management BELFOR Technology

Per 1 januari 2021 heeft Sietze van der Velde de dagelijkse leiding van BELFOR Technology overgedragen aan Arnoud Klaren waarbij Sietze hem zal ondersteunen. Daarnaast zal Sietze zijn taken binnen de Marine & Offshore afdeling blijven voortzetten in het jaar 2021.

Sietze van der Velde is al heel lang het gezicht van BELFOR Technology. Inmiddels is Sietze wat ouder aan het worden en heeft hij aangegeven dat hij het graag wat rustiger aan wil doen en meer tijd voor zichzelf te willen hebben.

Arnoud, bekend als onderdeel van het salesteam binnen BELFOR (Nederland) B.V. heeft de afgelopen 2,5 jaar BELFOR Technology breder op de kaart gezet. Het is dan ook geen vreemde stap dat Arnoud dus per 1 januari 2021 het operationele gezicht is geworden van onze drie technische locaties in het land.
 
Arnoud is een bekend gezicht in de markt van Technische & Preventieve reconditionering op het gebied van sales en accountbeheer, doordat Sietze van der Velde regelmatig in het buitenland verblijft en het komende jaar wat rustiger aan wil gaan doen is een opvolging door Arnoud in de dagelijkse leiding een logische keuze. 
 
BELFOR Technology heeft grootse plannen als het gaat om verdere uitbreiding van haar activiteiten. Daarbij is het van belang dat de vestigingen de juiste aandacht en sturing blijven krijgen zowel nu als in de toekomst zeker nu Sietze heeft aangegeven een stap terug te doen en zijn focus gaat leggen op de Marine & Offshore projecten aldus Arnoud Klaren. "Ik zie het als een ontzettend mooie uitdaging die ik graag met beide handen aanpak en zie de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet."

Vincent Talle, Algemeen directeur, vult tot slot aan dat deze fundamentele verandering volledig past binnen de lange termijn strategie van BELFOR. "Immers, er zit een enorme dynamiek in deze markt waar we enerzijds initiatiefnemer van zijn en anderzijds naadloos proberen aan te sluiten bij alle wensen, eisen en verwachtingen van onze klanten en opdrachtgevers en dat kan alleen met een goede dagelijkse leiding."
 
 
Geplaatst op 11-01-2021


Share on: