123RUIT.nl breidt uit met vestiging Hoogeveen

123RUIT.nl breidt zijn netwerk verder uit met een vestiging in Hoogeveen en groeit daarmee naar 42 vestigingen in Nederland.

John Schomaker, directeur van AutoruitPlus heeft reeds veel ervaring opgedaan in het vak. 
John: ‘Ik ben meer dan 25 jaar actief in deze branche, onder meer als franchisenemer van een grote autoruitketen. Door de jaren heen heb ik de markt zien veranderen en 123RUIT.nl voelt deze tijdgeest goed aan. Met name de persoonlijke manier van zakendoen en de aandacht voor klant en kwaliteit spreken mij aan."
 
Stefan Clijnk, voorzitter van 123RUIT.nl, vult aan: "De markt verandert in snel tempo en dat is precies de reden waarom in onze formule enkel autoruitspecialisten passen. Ruitschadeherstel is een vak en dat doe je er niet zomaar even bij. Technologische ontwikkelingen zoals ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) gaan steeds sneller en dat vraagt om het continue bijhouden van specialistische kennis. Onze deelnemers beschikken over het vakmanschap om ruitschade veilig en snel te herstellen. Wij zijn bijzonder blij met de toetreding van Autoruitplus. Met de ervaring, vakkennis en het enthousiasme van John heeft 123RUIT.nl wederom een échte autoruitspecialist aangesloten."
 
Geplaatst op 12-02-2021
Share on: