MarshBerry International benoemt Armand Hoftijzer tot Director

Armand Hoftijzer is per maandag 1 februari benoemd tot Director bij MarshBerry International, de Europese tak van het Amerikaanse MarshBerry en gevestigd in Amsterdam.

Voor zijn komst naar MarshBerry was Hoftijzer directeur grootzakelijk bij Nationale Nederlanden. Na de overname van Delta Lloyd bracht hij Nationale Nederlanden terug op de co-assurantiemarkt en leidde hij de succesvolle integratie van het beursbedrijf in Nationale Nederlanden. Eerder was Hoftijzer deputy Chief Broking Officer bij Aon en werkte hij zes jaar in de Londense markt voor Aon UK en Swiss Re. Hoftijzer startte zijn loopbaan als strategieconsultant bij de Boston Consulting Group.
 
“Door zijn uitgebreide ervaring kent Armand alle aspecten van het makelaarsvak, in binnen- en buitenland. Hij heeft een groot netwerk en goed inzicht in alle strategische ontwikkelingen in de verzekeringsketen”, aldus Michel Schaft, Managing Director van MarshBerry International. “Armand gaat een belangrijke rol spelen in de verdere groei van MarshBerry, net als andere toekomstige collega’s die we aan het werven zijn, temeer omdat we inmiddels werken aan projecten op verschillende continenten, en een ruim portfolio met klantcontacten hebben opgebouwd.”
 
Armand Hoftijzer: “In de huidige markt zijn er veel kansen voor tussenpersonen. Het tempo van consolidatie neemt toe, en dit zal de komende jaren leiden tot een verdergaande herschikking in de markt. Ik kijk er naar uit om tussenpersonen te helpen om kansen te pakken en succesvol te groeien.” 
 
MarshBerry – Helping Clients Learn, Improve & Realize Value
Het van oorsprong Amerikaanse MarshBerry is sinds 1981 actief en ondersteunt tussenpersonen bij het realiseren van hun groeistrategie en M&A. In de Verenigde Staten is MarshBerry met 140 medewerkers op dit gebied marktleider. Sinds 2020 is MarshBerry International actief vanuit Amsterdam.
 

 
Geplaatst op 02-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: