NN Group draagt leden van de Raad van Commissarissen voor

De Raad van Commissarissen van NN Group N.V. heeft besloten Cecilia Reyes en Rob Lelieveld voor te dragen voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen van NN Group voor een termijn van vier jaar. Deze voordrachten zijn gedaan met de intentie om de samenstelling van de Raad van Commissarissen verder te versterken.

Cecilia Reyes
Cecilia Reyes (1959, Filippijns/Zwitsers) heeft meer dan dertig jaar ervaring in internationale verzekerings- en financiële markten, en brengt solide kennis en ervaring mee op het gebied van investeringsmanagement en risicobeheersing. Zij was onder meer Group Chief Risk Officer, Group Chief Investment Officer en lid van het Executive Committee bij Zurich Insurance Group Ltd. Momenteel is zij non-executive director en lid van de Risk and Capital Committee en het Remuneration Committee bij Standard Life Aberdeen plc. Indien Cecilia wordt benoemd, zal zij tevens worden benoemd tot lid van de NN Group Supervisory Board Remuneration Committee en Risk Committee.
 
Rob Lelieveld
De voorstellen tot benoeming van Cecilia Reyes en Rob Lelieveld zijn goedgekeurd door De Nederlandsche Bank (DNB) en worden gesteund door de Centrale Ondernemingsraad van NN Group. De benoemingsvoorstellen zullen ter vaststelling worden voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering, te houden op 20 mei 2021 (AvA). Indien goedgekeurd, zal de benoeming van Cecilia Reyes per direct ingaan en de benoeming van Rob Lelieveld per 1 september 2021.
 
Geplaatst op 11-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: