Rekenkundig expert Erik-Jan Bakker bij RTL-Z

Op zaterdag 13 februari om 17.00 uur zal rekenkundig expert Erik-Jan Bakker van de Bureaus te zien zijn bij RTL-Z. In het programma ‘How it’s done’ geeft hij een toelichting op het belang van een goede en onafhankelijke letselschadeberekening.

"Naar mijn mening wordt er bij de afwikkeling van letselschades nog te vaak gewerkt op basis van globale cijfers en/of inschattingen. Partijen doorgronden vaak niet welke elementen bepalend zijn voor een berekening. Hierdoor wordt men achteraf regelmatig verrast door de uitkomst. Het is raadzaam al in een eerder stadium een eerste berekening te maken. Dit verhoogt het 'rekenbewustzijn' ", aldus Erik-Jan Bakker. "Door op deze manier voorlichting te geven aan een groot publiek hoop ik de drempelvrees voor het maken van een berekening weg te nemen. Mijn ervaring is namelijk dat een duidelijke transparante berekening er voor zorgt dat alle betrokkenen met een gerust gevoel een letselschadezaak af kunnen sluiten."

De uitzending met Erik-Jan Bakker is niet alleen op zaterdag 13 februari te zien. De uitzending zal worden herhaald op dinsdag 16 februari om 16:30 uur, donderdag 18 februari om 10:30 uur en vrijdag 19 februari om 08:30 uur.
 
De Bureaus is toch al in trek bij de programmamakers. Ook directeur Francie Peters werd als expert gevraagd voor het programma ‘Doe maar Duurzaam’ van RTL-Z. Zij is vanaf 27 februari gedurende 5 weken te zien te zien bij RTL-Z.
Geplaatst op 08-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: