All on board! NARIM Congres in teken van 25-jarig jubileum

NARIM bestaat 25 jaar! Een uitgelezen moment om dit groots te vieren, is tijdens een speciale tweedaagse jubileumeditie van het NARIM Congres op maandag 27 en dinsdag 28 september 2021. NARIM gaat ervan uit dat corona dan niet meer in de weg zit, dus organiseren ze een fysiek congres en wel op de SS Rotterdam, het grootste passagiersschip ooit in Nederland gebouwd.

All on board!

Het thema voor het jubileumcongres is ALL ON BOARD! – Continue the journey to success. Aan de inhoud van het programma wordt momenteel hard gewerkt. Maar vanzelfsprekend zal daar een terugblik op hoogte- en dieptepunten uit die 25 jaar niet ontbreken. En natuurlijk kijken we ook vooruit.

De dagen worden geleid door dagvoorzitter Maarten Bouwhuis. Ook de sponsoren krijgen een rol in het programma. Een aantal van hen krijgt de mogelijkheid workshops te organiseren waarin zij de deelnemers helpen hun eigen, persoonlijke journey te vervolgen. Zodra er meer informatie over het congres bekend is, kunt u dit op de website van het NARIM website lezen. 

Geplaatst op 22-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: