Aon organiseert samen met Eye webinar 'Cyber Incident Response'

Aon organiseert samen met de experts van Eye op donderdag 1 april het webinar ‘Cyber Incident Response’. Tijdens dit webinar wordt inzicht gegeven in waarom elke seconde telt bij een cyberincident.

Om de negatieve gevolgen van een cyberaanval te beperken, biedt risico- en verzekeringsadviseur Aon met de Cyber Incident Response dienstverlening aan bedrijven en organisaties in de vorm van 24/7 hulp bij cyberincidenten. Hiermee speelt Aon in op het stijgende aantal cyberaanvallen en de vraag om dienstverlening om de bijbehorende schade te beperken.

Volgens Maarten de Jonge, managing consultant bij Aon’s Cyber Solutions, is direct bellen van levensbelang: “Een cyberaanval kan je goed vergelijken met een brand. Hoe langer je wacht met bellen, hoe groter de schade. Nog niet elke organisatie heeft voldoende kennis en inzicht om juist te handelen. Met bijvoorbeeld het terugplaatsen van een back-up is het probleem niet zomaar opgelost. Het kan zijn dat er nog criminelen in het netwerk zitten en enkele dagen later opnieuw toeslaan of dat data al lang gestolen is en ergens online komen te staan. Maar ook andere vragen als ‘Ken je de juridische en financiële consequenties van een cyberincident?’ of ‘Hoe zit het met het indienen van een claim?’ spelen een rol. Wij merken dat er grote behoefte is aan ondersteuning en begeleiding van A tot Z bij cyberincidenten en daar bieden we met Cyber Incident Response een oplossing voor.”

Aon organiseert samen met de experts van Eye het webinar ‘Cyber Incident Response’, op donderdag 1 april van 10.00 tot 11.00 uur. Tijdens dit webinar wordt inzicht gegeven in waarom elke seconde telt bij een cyberincident. Aanmelden voor het webinar is gratis en kan via de website van Aon.
Geplaatst op 18-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: