De Amersfoortse gaat verder onder de naam a.s.r.

Op 19 april 2021 neemt a.s.r. afscheid van het merk De Amersfoortse en worden de inkomens- en zorgverzekeringen voor ondernemers en werkgevers aangeboden onder het merk a.s.r.. Met deze stap wil a.s.r. zijn merk verder versterken.

De naamsverandering heeft geen gevolgen voor klanten van De Amersfoortse. Zij behouden de producten en de service die zij gewend zijn, maar ontvangen informatie over hun verzekeringen voortaan uit naam van a.s.r. Ook voor intermediairs verandert er niets. Zij behouden dezelfde contactpersonen bij a.s.r. en kunnen ook blijven rekenen op de ondersteuning die zij gewend zijn.

 

Jos Baeten, CEO van a.s.r.: ‘Sinds de fusie in 1997 maakt De Amersfoortse onderdeel uit van a.s.r. en sinds de samenvoeging van de bedrijfsonderdelen in 2009 werken beide merken al samen als één team. Door met één merk voor ondernemers en werkgevers verder te gaan, versterken we ons merk en kunnen we onze marktpositie verder verstevigen. Het unieke karakter van De Amersfoortse als betrouwbare en behulpzame verzekeraar op het gebied van inkomens- en zorgverzekeringen gaat zeker niet verloren: a.s.r. blijft met dezelfde medewerkers, dezelfde verzekeringen en dezelfde dienstverlening een betrouwbare partner voor ondernemers, werkgevers en adviseurs.’

 

Het merk De Amersfoortse en bijbehorende uitingen verdwijnen vanaf 19 april uit de markt. Alle informatie over de inkomens- en zorgverzekeringen is vanaf dan te vinden op asr.nl. Klanten kunnen voor advies en informatie ook altijd terecht bij hun verzekeringsadviseur.

Geplaatst op 22-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: