De week van het geld 2021

Fix je Risk, een initiatief van het Verbond van Verzekeraars, organiseert de Week van het geld van 22 t/m 26 maart 2021. Medewerkers van verzekeraars verzorgen digitale/online gastlessen over verzekeringen om basisschoolleerlingen te leren omgaan met geld.

Gastles op afstand tijdens Week van het geld 2021
Dit jaar worden op scholen online/digitale gastlessen aangeboden op afstand. In verband met COVID-19 worden er geen gastdocenten naar de scholen gestuurd.

Als medewerker van een verzekeraar is er de mogelijkheid om gastdocent te worden tijdens de Week van het geld en tot het einde van het schooljaar. Elke verzekeraar heeft een coördinator voor de gastlessen aangewezen. Geïnteresseerden voor het geven van een gastles kunnen contact opnemen met deze coördinator.

Scholen
Voor scholen zijn er dit jaar twee opties om een gastles af te nemen. Bij voorkeur geeft de gastdocent digitaal les via, bijvoorbeeld, Teams of Zoom.

Mocht deze optie niet mogelijk zijn dan bestaat er de mogelijkheid om een volledig digitale les aan te vragen. In deze variant is de les van tevoren opgenomen en hoeft de leerkracht de les alleen op te starten en wijst de rest zich vanzelf.

 

Gastles Fix je Risk
Iedere school kan de gastles Fix je Risk aanvragen voor een of meerdere klassen. De les kan worden inpast in de overige lesstof, maar dat hoeft niet. De gastles is gratis en er hoeft niets te worden voorbereid.

Geplaatst op 05-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: