Expertisebureau Arntz | van Helden breidt uit met Spaanse vestiging

Senior expert Mark van Wieringen is geëmigreerd en verricht vanaf heden vanuit Valencia tal van expertisewerkzaamheden in het Middellandse Zeegebied voor technisch expertisebureau Arntz | van Helden. Mark is vanaf 2007 in dienst bij Arntz | van Helden en is gespecialiseerd in casco (P&I) voor de zee-, binnen- en pleziervaart, maritieme aanbouw & garantie en landmaterieel waaronder het specialisme autosport/raceauto’s.

Voordat Mark in dienst trad bij Arntz | van Helden heeft hij jarenlang gevaren op koopvaardijschepen. Zijn eigenlijke specialisme is maritieme schades op zeeschepen. In de loop der jaren heeft hij zijn werkveld echter uitgebreid naar zo’n beetje alles wat technisch is.

 

Mark verbleef al vaak in het buitenland – waaronder Spanje – om voor Nederlandse en Engelse verzekeraars (aansprakelijkheid)schades aan zeeschepen, jachten en raceauto’s te regelen. Doordat de afdeling Marine de afgelopen jaren aanzienlijk is uitgebreid deed de kans zich voor Mark voor om zich permanent in Spanje te vestigen.

 

Arntz | van Helden had tot nog toe geen vertegenwoordiger voor dit marine/P&I werk in Spanje. De haven van Valencia is – naar hoeveelheid verscheepte goederen gemeten – de tweede haven van Spanje. Aangezien Valencia niet alleen een goede uitvalsbasis is naar de haven maar ook naar de diverse costa’s en de Spaanse eilanden, is gekozen voor een vestiging in deze stad.

 

Met deze versterking kan Arntz | van Helden zijn opdrachtgevers in het Middellandse Zeegebied nog beter, effectiever en Spaanstalig bedienen. Met de opening van de Spaanse vestiging is bovendien de langgekoesterde wens van Mark – die een Spaanse partner heeft – om naar Spanje te emigreren in vervulling gegaan.

Geplaatst op 16-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: