HCS: Vooruit in de nieuwe wereld van werk

HCS, onderdeel van NN Group NV, heeft het nieuwe HCS magazine Vooruit uitgegeven. In dit magazine geeft HCS inzicht over de nieuwe wereld van werk; hoe zij werkgevers, werknemers en adviseurs ondersteunt. Hoe je onder voortdurend veranderende omstandigheden met de juiste begeleiding, toch een stap naar voren kunt zetten.

Fred Toussaint, directeur HCS: “We helpen adviseurs, in onze rol van kennispartner, de beste adviezen te geven. Wij willen verzuim vóór zijn door de werkdruk bij de bron aan te pakken en zo werknemers vitaal, gelukkig en duurzaam inzetbaar te maken én te houden. In ons nieuwe magazine laten we zien hoe HCS dit doet.”

Scherp krijgen
Los van de COVID-19-gevolgen, hebben werkgevers en adviseurs hun handen vol aan nieuwe wetgeving en (loon)subsidieregelingen. Ook de snelle opkomst van thuiswerken en flexwerken, terugdringen van werkdruk en de veranderende behoeften bij werknemers vergen aandacht. Deze complexiteit gaat de komende jaren niet verdwijnen. De uitdagingen worden groter, de nieuwe wereld van werk is begonnen. Fred Toussaint: “HCS wil samen met werkgevers en adviseurs scherp krijgen hoe dit zich de komende jaren verder ontwikkelt. Hoe houdt de werkgever op eigen kracht koers en neemt hij de juiste beslissingen? En hoe geeft de adviseur op een steeds breder terrein de klant een goed onderbouwd advies? Samen met de adviseur staan we werkgevers met persoonlijke, oprechte aandacht en professionele vaak verrassende aanpak bij om het verzuim terug te dringen."

Experts
Voor HCS zijn haar experts hierin essentieel. Zij luisteren, analyseren met een frisse blik en maken innovatief gebruik van data om te komen tot passende oplossingen. De online mogelijkheden nemen snel toe. “We zien de acceptatie hiervan snel groeien door het bijzondere jaar 2020. Maar wat voorop blijft staan is dat wij met onze diensten en producten een betere fit willen creëren tussen werkgevers en werknemers. We willen de organisatie helpen een stap verder te brengen. Vooruit met één gezamenlijke ambitie op het gebied van duurzame inzetbaarheid, verzuim, sociale zekerheid en opleiding en detachering’’, aldus Fred Toussaint.

Lees hier HCS magazine Vooruit.
Geplaatst op 01-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: