Marleen Lemmens maakt overstap naar Liberty Special Markets

Liberty Specialty Markets (LSM), onderdeel van Liberty Mutual Insurance Group, heeft vandaag aangekondigd dat Marleen Lemmens bij het bedrijf in dienst is getreden als European Chief Operating Officer, gevestigd in Nederland.

De nieuwe functie is gecreëerd als onderdeel van de structuur van LSM's regio Continentaal Europa in het kader van de voortzetting van haar aanzienlijke groeiplannen.  Marleen neemt de functie met onmiddellijke ingang op zich. Ze zal verantwoordelijk zijn voor het toezicht op LSM's activiteiten in continentaal Europa, waaronder LSM's Centre of Excellence in Dublin, een verwerkingscentrum dat ontworpen is om de zakelijke verwerking te optimaliseren en een consistente dienstverlening aan makelaars in de hele regio te garanderen.  
 
"Marleen brengt meer dan 20 jaar ervaring mee in het werken voor zowel verzekeraars als makelaars in heel Europa. Ze zal betrokken zijn bij de ontwikkeling van digitale initiatieven om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten en makelaars in de regio. Marleen's ervaring in klantenservice en haar multiculturele aanpak zijn een belangrijke troef voor ons team nu we groeien naar onze ambitie om een leidende gespecialiseerde speler in Europa te zijn," aldus Kadidja Sinz, Hoofd Europa bij LSM.   
 
Lemmens komt bij LSM van Aon Nederland vandaan, waar ze de rol van Chief Transformation Officer/Chief Operating Officer bekleedde. Tijdens haar loopbaan in de financiële dienstverlening heeft zij klantgerichte en verkoopfuncties bekleed in het bank- en verzekeringswezen en in de advieswereld. Ze heeft een diepgaande kennis van Operations, Risk, Audit en Compliance en heeft een brede interesse in transformatie- en herstructureringsprogramma's.  

Marleen rapporteert aan Kadidja Sinz, Head of Europe en Kirk Maddern, Chief Operating Officer, LSM.  
Geplaatst op 04-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: