Solarif Insurance sluit zich aan bij UNIBA-partners

Solarif Insurance, wereldwijd onafhankelijke adviseur voor elk aspect van de zonne-industrie, sluit zich aan bij UNIBA Partners, het klantgerichte wereldwijde netwerk van onafhankelijke verzekeringsagenten.

UNIBA Partners is een van de oudste en grootste netwerken wereldwijd en biedt een toegewijde, hoogwaardige infrastructuur om uitstekende klantenservice te garanderen in meer dan 130 landen, ongeacht de locatie. 

"We zien UNIBA Partners als een sterk en loyaal netwerk van verzekeringsagenten over de hele wereld die een strenge selectie hebben ondergaan en die continu worden beoordeeld op hun ethiek en kwaliteit", zegt Harry Wolkenfelt, de oprichter en CEO van Solarif. "We zijn er trots op een nieuwe partner te zijn, aangezien de missie van het netwerk aansluit bij onze eigen kernwaarden en doelstellingen, waarde toevoegt aan onze bestaande klanten en ons helpt onze diensten te promoten bij nieuwe klanten over de hele wereld." 
 

Mareen Hüffmeier, CEO van UNIBA Partners: “We zijn blij dat Solarif toetreedt tot UNIBA Partners en we kijken ernaar uit om de reikwijdte van relevante technische expertise in het netwerk met Harry en het team uit te breiden. Solarif zal uiteraard ook een waardevolle aanvulling zijn op ons expertise netwerk!”
 
Geplaatst op 24-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: