Veldsink Groep neemt Van Bruggen Adviesgroep B.V. over

De Veldsink Groep heeft alle aandelen van Van Bruggen Adviesgroep b.v. overgenomen. De franchiseformule uit Apeldoorn blijft als zelfstandig merk en formule actief in de markt van financieel advies. Binnen de Veldsink Groep zal Van Bruggen Adviesgroep samen met NBG deel uitmaken van de nog op te richten Nederland Hypotheek Groep.

Henri Veldsink, algemeen directeur van de Veldsink Groep: “De franchise formule Van Bruggen Adviesgroep en de strategie die er voor de komende jaren ligt, sluiten uitstekend aan bij de visie en richting die wij als de Veldsink Groep voor ogen hebben. Wij geloven in het faciliteren van diverse bedieningsconcepten binnen onze Groep. Als familiebedrijf gaan wij voor de lange termijn en het persoonlijk advies aan onze klanten, met daar waar mogelijk digitale ondersteuning. De aanwezige kennis en kunde binnen de formule en de manier waarop Van Bruggen Adviesgroep georganiseerd is zijn daarop een uitstekende aanvulling.”

Pieter van Tuinen, aandeelhouder van Van Bruggen Adviesgroep: “De cultuur, het ondernemerschap en de visie van de Veldsink Groep vertonen enorm veel gelijkenissen met die van Van Bruggen Adviesgroep. Van Bruggen Adviesgroep is de laatste jaren hard gegroeid en heeft de wens en de potentie om nog harder verder te groeien. Onder de vleugels van Veldsink is deze groei nog sneller te realiseren doordat veel kennis en kunde gedeeld kan worden. Voor de klanten, franchisenemers van Van Bruggen Adviesgroep en voor onze medewerkers biedt deze nieuwe combinatie alleen maar voordelen.”

Bart Meijerink (nu directeur NBG) en Michiel Meijer (nu directeur Van Bruggen Adviesgroep) zullen samen de directie vormen van de nog op te richten Nederland Hypotheek Groep.

Met deze overname ligt het jaarlijks hypotheekvolume van de Veldsink Groep op bijna acht miljard euro.

Het bovenstaande is nog onder voorbehoud van de definitieve instemming van de AFM.

 
Geplaatst op 15-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: