Yasin Bayar projectleider bij Polygon Oldenzaal

Yasin Bayar maakt een overstap van schadebehandelaar bij een middelgrote intermediair naar projectleider bij Polygon Oldenzaal.

Van schadebehandeling naar schadeherstel en zo gedupeerden nog persoonlijker helpen en begrijpen door zelf fysiek mee te helpen, dat trok Yasin Bayar begin dit jaar naar Polygon. Als nieuwe projectleider op de vestiging Oldenzaal werkt hij nauw samen met regiomanager Peter de Vrij en het gehele team op brand- en waterschades, zowel particulier als bedrijfsmatig.
 
Yasin werkte hiervoor 13,5 jaar als schadebehandelaar bij een middelgrote intermediair in Oldenzaal waar hij ook zowel zakelijke als particuliere klanten adviseerde op het gebied van schadeverzekeringen. Vanuit die functie kende hij Polygon goed en werkte hij ook met Polygon samen.  
 
Yasin Bayar: "De merkbelofte van Polygon 'Always By Your Side' is een prachtig visitekaartje, waarmee je vertrouwen aan de klanten geeft. De cliënten aanhoren en uitleggen wat we voor ze kunnen betekenen qua schadeherstel in een moeilijke situatie, en dan uiteindelijk hen een tevreden gevoel geven, dat geeft mij voldoening. Er zijn veel raakvlakken op het gebied van schadebehandeling en afwikkeling."
 
Yasin was toe aan een nieuwe uitdaging, met een andere dynamiek en variatie in zijn functie. Uitdaging vindt hij nu in duidelijkheid geven over wie Polygon is en wat ze doen en op een correcte manier een brand- of waterschade behandelen en afwikkelen.

Als projectleider is Yasin verantwoordelijk voor het opnemen van de schade, luisteren naar het verhaal van de gedupeerden, hen geruststellen en het plan van aanpak uitleggen. "Je bouwt vaak toch een band op met de mensen en dat is heel mooi in dit vak."
 
Polygon Team Oldenzaal staat 24/7, 365 dagen klaar om gedupeerde klanten te helpen met schades als gevolg van water, brand en klimaat. 
Geplaatst op 16-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: