Ambitie nul werkgerelateerde verkeersongevallen

Nationale-Nederlanden brengt haar label Hello Mobility onder in een strategisch partnerschap met VVCR-Prodrive. Hiermee versterken beide partijen hun positie in de zakelijke mobiliteitsmarkt. Met dit partnerschap wordt een volgende stap gezet in de ontwikkeling van integrale oplossingen voor mobiliteit en wagenparken.

Foto: Mark Maaskant, directeur Prodrive

Beide bedrijven hebben een duidelijke toekomstvisie op het ondersteunen van ondernemers in de transport en logistieke markt en het vergroten van de verkeersveiligheid. Nationale-Nederlanden krijgt een minderheidsbelang in VVCR-Prodrive. 
 

Hello Mobility is een initiatief van Nationale-Nederlanden om wagenparkbeheer te verbeteren. Het label heeft zich ondertussen succesvol en zelfstandig gepositioneerd, waarbij het strategisch partnerschap dient als katalysator voor verdere groei. De samenwerking biedt de mogelijkheid om Hello Mobility toekomstbestendig door te ontwikkelen in een ondernemende omgeving met de juiste kennis en expertise. Hello Mobility blijft een label met een eigen identiteit, website en specialisten met als doel schades en kosten te minimaliseren via datagedreven coaching. 

 

Gerard van Rooijen, directeur Zakelijk Schade Nationale-Nederlanden: ‘We zijn blij met dit strategische partnerschap. VVCR-Prodrive is een innovatief bedrijf met een duidelijke toekomstvisie. Ook biedt de samenwerking de mogelijkheid nieuwe oplossingen te ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van Last mile logistiek, elektrificatie van wagenparken en micromobiliteit.’ 

 

Mark Maaskant, directeur en innovator van VVCR-Prodrive: ‘Als innovatief bedrijf van verkeersveiligheid specialisten bieden we datagedreven oplossingen voor bedrijven. Hiermee verlagen we de wagenparkkosten en kunnen klanten een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid en verduurzaming van Nederland. Met Hello Mobility kunnen we een grotere impact maken met onze ambitie, nul werkgerelateerde verkeersongevallen. Voor ons is Hello Mobility het ontbrekende stukje puzzel in onze totale verkeersveiligheidsoplossing waarbij slim gebruikmaken van data het uitgangspunt is.’ 

Geplaatst op 30-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: