Brede bijeenkomst reconditionering dit jaar op dinsdag 8 juni

Dit jaar wordt de brede bijeenkomst reconditionering georganiseerd op dinsdag 8 juni bij Mereveld in Utrecht. De bijeenkomst is voor leden en niet leden van Schoonmakend Nederland, voorheen OSB. Doel van deze bijeenkomst is het bijpraten over de ontwikkelingen in het segment.

Foto: brede bijeenkomst 2019

Aan het definitieve programma wordt nog gewerkt. Op hoofdlijnen zit het als volgt in elkaar:
 • Ontvangst vanaf 13.30 uur
 • Start programma om 14.00 uur
 • Nieuws vanuit het Platformbestuur reconditionering door de platformbestuursleden Willem Brouwer, Marlies van der Meulen en Leo Mulder
 • Verbreding / Verdieping op thema duurzaamheid in reconditionering naar aanleiding van de vorige brede bijeenkomst op 29-10-2020. 
  "In oktober hebben we gesproken over de betekenis van duurzaamheid voor onze sector en de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties als kapstok. Ook spraken we over de rol van verzekeraars en de ontwikkeling van allerlei certificaten, bijvoorbeeld 'Groen gedaan' van ASR en Aegon. We spraken toen onze zorgen uit over dit soort ontwikkelingen. Om doublures met andere certificaten te voorkomen, vinden we het belangrijk om hier meer regie op te voeren. 

  In deze bijeenkomst gaat we samen met een externe spreker dieper op duurzaamheid in:
  Met welke SDG’s wil jij met jouw bedrijf concreet aan de slag gaan (denk aan duurzame inzetbaarheid, klimaat en milieu)? Hoe start je dan? En hoe maak je het rendabel/wat levert het je op?"
   
 • Gezamenlijke discussie/rondvraag
 • Afsluiting (rond 16.15 uur) en aansluitend een borrel en (veilig) netwerken op 1,5 meter afstand
 
Je kunt je hier opgeven voor de brede bijeenkomst.
Mocht aanmelden onverhoopt niet lukken, neem dan contact op met Nanda Valentijn (06 - 86879439).
Geplaatst op 22-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: