CED breidt verder uit in Europa met overname Spaanse CAP

Na de overname van het Franse Eurexo eind vorig jaar heeft CED deze maand opnieuw zijn Europees marktleiderschap versterkt. Op 31 maart tekende het de overname-overeenkomst met het Spaanse Consulting de Asesores Periciales (CAP). "Met deze overname versterken we onze positie op de Spaanse expertise-markt", zegt CFO Jan Willem Wolffenbuttel.

Het Madrileense CAP heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de schadesector. CED Group, waarvan CED Iberia een onderdeel is, is Europees marktleider als het gaat om schadeafhandeling en taxaties in een uiteenlopend aantal marktsectoren. Door de samenvoeging van CAP en CED Iberia ontstaat er een marktleider voor de Spaanse regio op het gebied van volumeschades en taxaties in de domeinen Property, Mobility en Vitality.


Toevoegen van waarde 
"Deze samenwerkingsovereenkomst is voor ons een historische stap die ons meer ruimte zal geven voor investeringen, om zo verder te kunnen bouwen aan een succesvolle toekomst voor onze klanten", stelt Félix Bermúdez van CAP. "Vooralsnog zal de overname geen directe gevolgen hebben voor de operatie of de medewerkers van CAP of van CED Iberia", aldus Fernando Fauste van CED Iberia. "Wel zullen we alle synergiemogelijkheden verkennen in het belang van onze klanten en hun gedupeerden. Uiteindelijk is deze samenwerking volledig gericht op groei en het toevoegen van waarde voor onze klanten."
 
Geplaatst op 08-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: