Chris Zadeh nieuwe commissaris bij Inshared

Per 1 april is Chris Zadeh toegetreden tot de Raad van Commissarissen van InShared. Hij vervangt Fons van Westerloo, die na 12 jaar afscheid neemt. De online verzekeraar bedankt Van Westerloo voor zijn ondernemerschap, ervaring, deskundigheid en enthousiasme en verwelkomt rasondernemer Zadeh, die precies past bij de nieuwe fase waarvoor Inshared nu staat.

Jongensboek 
Toen Fons van Westerloo 12 jaar geleden bij de start gevraagd werd als commissaris, twijfelde hij geen seconde: “InShared begon als een groot jongensboek en daar wilde ik graag bij zijn. Er werd iets nieuws opgezet met heldere gedachten over de toekomst. Verzekeren moest anders en helemaal digitaal en het was fantastisch om dat mee te maken vanaf dag 1.”
Na 12 jaar is het tijd voor een wisseling van de wacht. “Nu is de tijd gekomen om afscheid te nemen, maar ik zal InShared zeker gaan missen”, aldus Van Westerloo, die het jongensboek heeft zien uitgroeien tot een succesvol bedrijf met veel blije klanten, mooie resultaten en een uniek IT-platform. Een organisatie waar moederbedrijf Achmea trots op is. 


Roze toekomst 
InShared verwelkomt ook een nieuwe commissaris, de 45-jarige Chris Zadeh. Een rasondernemer, die BinckBank hielp groeien van een idee naar een succesvolle internationale speler en daarna het succesvolle SAAS-bedrijf Ohpen oprichtte. “Met zijn 20 jaar ondernemerschap, kennis van technologie, ervaring met het opschalen van bedrijven en zijn eigen unieke visie op zakendoen, kijken we uit naar een vruchtbare samenwerking en een spran-kelende roze toekomst samen”, zegt Fleur Dujardin, directeur van InShared. 


Absolute koploper 
Daar kan de nieuwe commissaris het alleen maar van harte mee eens zijn. Zadeh: “InShared vroeg me en daar zei ik meteen ja op. Ik heb ze vanaf het begin af aan gevolgd en het is te gek wat ze doen met hun concept. Dat hebben ze from scratch opgebouwd en daarom zijn ze nu de absolute koploper op het gebied van online verzekeren. Daar wil ik ze graag bij helpen.” Hoe hij dat gaat doen? “Ik ga eerst luisteren. En dan ga ik al mijn ervaring en kennis van de afgelopen 20 jaar over ze uitstorten om te zien hoe we InShared nog veel groter kunnen maken, zodat iedereen erachter komt dat verzekeren anders en beter kan.”

 

Geplaatst op 06-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: