Dolmans te zien in het RTL 5 programma Noodservice in en om het huis

Dolmans Calamiteiten Diensten is vanaf donderdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien in het nieuwe programma van RTL 5 'Noodservice: in en om het huis'. In dit reality-programma worden de specialisten van de calamiteitendienst gevolgd tijdens noodsituaties bij mensen thuis. Van brandschade tot rattenplaag.

Schadeherstel
Rob Meershoek, Algemeen Directeur bij Dolmans Calamiteiten Diensten: “Wij zijn benaderd om mee te doen aan dit programma, maar hebben niet lang getwijfeld. Het is voor ons een mooie manier om te laten zien hoe divers en dankbaar het werk is dat we elke dag doen. We willen ons vak zichtbaar maken en de grote diversiteit aan activiteiten waar je vanuit schadeperspectief mee te maken kunt krijgen laten zien, maar ook hoe medewerkers en gedupeerden hiermee omgaan. Hopelijk zetten we op deze manier onze branche positief op de kaart.”


Dolmans
Brandschade of wateroverlast. Dolmans Calamiteiten Diensten is er op die momenten van chaos waarop je even niet meer weet wat je moet doen. 24 uur per dag en 7 dagen in de week staan de specialisten in de startblokken om te helpen bij kleine en grote calamiteiten door heel Nederland. Dit programma geeft een uitgebreid kijkje in het werk van deze specialisten.

De afleveringen van 'Noodservice: in en om het huis' zijn te zien elke donderdagavond op RTL 5 om 20.30 uur. 

Geplaatst op 29-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: