Jurilex Letselschade krijgt Nationaal keurmerk letselschade

Jurilex Letselschade heeft op 7 april 2021 het Nationaal Keurmerk Letselschade gekregen van De Letselschade Raad. Alle 14 vestigingen van Jurilex Letselschade, inclusief het label LetselSchade.nl, mogen het keurmerk voeren.

Het Nationaal Keurmerk Letselschade bestaat sinds 4 januari 2021. Slachtoffers van letselschade kunnen erop vertrouwen dat belangenbehartigers met dit keurmerk bonafide partijen zijn die integer en deskundig te werk gaan. Het keurmerk geeft aan dat dienstverleners zich houden aan de kwaliteits- en gedragsregels die gezamenlijk binnen de letselschadebranche zijn opgesteld. 
 
Integer en transparant handelen
Danny Franken, directeur Jurilex Letselschade, vindt aansluiting bij het Nationaal Keurmerk Letselschade een belangrijke stap: “Dit keurmerk laat zien dat we bonafide en onafhankelijk zijn en dat onze cliënten kunnen rekenen op deskundigheid, integriteit en transparantie tijdens de behandeling van hun letselschadezaak. Dat geldt voor al onze 14 vestigingen, verspreid over heel Nederland.”
 
Keurmerk: het kaf van het koren scheiden
Om in aanmerking te komen voor het Nationaal Keurmerk Letselschade onderging Jurilex Letselschade een uitgebreide audit. Het auditbureau heeft dossiers beoordeeld en onder andere gekeken naar communicatie met het slachtoffer, opleidingseisen en hoe er wordt omgegaan met persoonsgegevens.

Francken: “Letselschadepartijen staan regelmatig negatief in het nieuws. Door te kiezen voor een partij met het Nationaal Keurmerk Letselschade, is het slachtoffer verzekerd van goede juridische bijstand en kan deze zich richten op het herstel. Letselschade is juridisch en financieel een lastig domein. De gevolgen voor slachtoffers kunnen groot zijn. Met het keurmerk kunnen slachtoffers eenvoudig het kaf van het koren scheiden.”

Een compleet overzicht van alle letselschade bedrijven die in het bezit zijn van het Nationaal Keurmerk Letselschade vindt u op de website van de Letselschaderaad.
 
Geplaatst op 16-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: