L&B Baars Verzekeringen neemt portefeuille Van der Sluys Assurantiën over

Jan van der Sluys en Bart Baars zijn vandaag overeengekomen dat L&B Baars Verzekeringen met terugwerkende kracht naar 1 januari, de verzekeringsportefeuille van Van der Sluys Assurantiën uit Numansdorp overneemt. Het klantenbestand van het van oorsprong Sliedrechtse verzekeringskantoor groeit hiermee zo’n tien procent tot 4.400 relaties.

Foto: Bart Baars (l) en Jan van der Sluys bezegelen de overname van de assurantieportefeuille

Zowel Bart Baars als Jan van der Sluys zijn zeer content met de overname. “We hebben reeds een langdurige samenwerking, waarbij wij binnen de L&B Groep de hele back-office voor Jan’s kantoor verzorgen”, licht Baars toe. “Het gaat dan om zaken als polisadministratie, schadeafhandeling, boekhouding en financiële administratie. Die samenwerking beviel zo goed, dat, mede gezien de leeftijd van Jan, overdracht van de klantenportefeuille een logische volgende stap is.”
 

Nieuw pand
De komende tijd zal de overdracht van de relaties verder vorm krijgen, waarna Van der Sluys op de achtergrond nog betrokken blijft. Alle werkzaamheden zullen voortaan vanuit het pand van L&B Baars Verzekeringen in Papendrecht plaatsvinden. Het kantoor is onderdeel van de L&B Groep, dat behalve in verzekeringen, ook actief is op het gebied van pensioenen en arbodienstverlening. Eind maart namen de 75 medewerkers van de Groep hun intrek in een nieuw pand aan de Veerweg 165 in Papendrecht.
Foto: L&B Groep
Geplaatst op 19-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: