Marc Persoon sluit aan bij Hanselman Groep

Op 1 mei keert Marc Persoon (43) terug naar Hanselman Groep in de functie van Coördinator en Schade Expert bij de vakgroep Transport & Techniek.

In de periode 2006 t/m 2012 werkte Marc reeds bij Hanselman Groep als expert Zwaar Materieel. Na zijn vertrek heeft hij jarenlang zijn eigen bedrijf Persoon Schadeherstel en Carrosserie B.V. gerund. Na de recente verkoop van deze onderneming heeft Marc gekozen voor een nieuwe uitdaging bij Hanselman Groep. 
 

“Ons team van deskundigen binnen de vakgroep Transport & Techniek heeft een leidende reputatie in de markt. We hebben dan ook lang gezocht naar een geschikte kandidaat die zowel het traditionele schade-expertise vak beheerst, bekend is met de uitdagingen en veranderingen bij onze relaties binnen de Transport & Logistieke sector en tévens ondernemend is. Marc heeft al deze facetten in huis en het is natuurlijk fantastisch als zo iemand graag terugkeert op het 'oude nest' en nadrukkelijk verder wil meebouwen aan de ontwikkeling van ons bedrijf”, aldus Fred van der Zee, directeur Expertise.
 

Marc: “Ik vind het een eer en kijk uit naar de hernieuwde samenwerking met Hanselman. Graag pak ik het expertisewerk weer met beide handen op en ga met de collega's en relaties bouwen aan een snel veranderende maar solide toekomst.”
 

Hanselman Groep is een sterk ontwikkelende organisatie met ruim 100 deskundigen op het gebied van risico analyse, beheersmaatregelen en schade expertises. Zij richten zich onder meer op de Bouw, Transport & Techniek en Brand gerelateerde risico’s. 
Geplaatst op 14-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: