MOVE: het online magazine over alles dat beweegt

Meijers lanceert MOVE: het online magazine over risicomanagement in transport en logistiek. Het was een grote wens van Senior Practice Leader Transport & Logistiek Karin de Jong om een online magazine uit te geven waarmee relaties op de hoogte worden gehouden van wat er speelt in de logistieke wereld.

Karin de Jong: ‘’Als kennispartner van logistieke dienstverleners willen we relaties op de hoogte houden van wat er speelt in de logistieke wereld. Denk aan Brexit en de EU verordening die van kracht wordt per 16 juli 2021, dat heeft een enorme impact op de logistieke wereld. In dit magazine komt al die kennis samen.’’ Het resultaat, MOVE: het magazine over alles wat beweegt.

In MOVE staan trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden op het gebied van risicomanagement in de transport en logistieke wereld. Experts uit ons netwerk komen aan het woord, klanten vertellen hun verhaal én we gaan langs bij ondernemers uit de branche. De verhalen staan in dit online magazine. Meer weten? 
Bekijk het nieuwe online magazine van Meijers. In de eerste editie komen onder meer Brexit, Incoterms en the Internet of things aan bod.

Geplaatst op 21-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: