Multi-camera en temperatuurbewakings-oplossing van AddSecure

Farmaceutische distributieleider, Lexon, investeert in een multi-camera en temperatuurbewakingsoplossing van AddSecure. De alles-in-één oplossing van AddSecure Smart Transport stelt Farmaceutische groothandel Lexon in staat om hun middelen vanuit één systeem te monitoren, waaronder voertuigen, activa en chauffeurs, en biedt tevens bescherming tegen valse claims of beschuldigingen.

Als de grootste groothandelaar voor onafhankelijke apotheken in het Verenigd Koninkrijk, met distributiecentra in Redditch, Dublin, Durham, Schotland en Leeds, speelt Lexon een grote rol in het transport van farmaceutische en medische goederen.
 
Het op maat gemaakte oplossingenpakket van Lexon omvat het volgen van leveringsvoertuigen, telematica, identificatiediensten voor chauffeurs in de cabine met temperatuurbewaking op afstand, en 4G multi-camera voertuig CCTV.
 
Vanwege de aard van medisch transport moet Lexon zich aan strikte compliance regels en voorschriften houden. Daarom was het van essentieel belang om een betrouwbare, innovatieve oplossing voor temperatuurbewaking te leveren voor het volledige wagenpark, die meer dan 150 voertuigen telt en nog steeds groeit. Met de temperatuurwaarschuwing heeft Lexon nu extra bescherming en de zekerheid dat de vracht tijdens het vervoer zijn kwaliteit behoudt en in goede staat aankomt.
 
De alles-in-één oplossing van AddSecure Smart Transport stelt Lexon in staat om hun middelen vanuit één systeem te bewaken, inclusief voertuigen, bedrijfsmiddelen en chauffeurs. Het uitgebreide multi-camerasysteem in combinatie met voertuigvolgsysteem beschermt het bedrijf tegen valse claims en/of beschuldigingen.
 
Finance Manager voor Lexon Nishal Jamnadas: "We hebben gemerkt dat het Verilocation-platform van AddSecure zeer gebruiksvriendelijk is, wat voor ons essentieel en daardoor geïntegreerd kan worden in onze dagelijkse werkzaamheden. We hopen dat naarmate we meer bekend raken met de technologie, en met steun van het AddSecure Smart Transport UK team, een verlaging gaan zien in onze maandelijkse voertuigkosten en verzekeringspremies."
 
Andrew Overton, VP Smart Transport UK: "We zijn ervan overtuigd dat deze selectie van slimme oplossingen Lexon zal helpen met het bereiken van hun efficiëntiedoelstellingen. Bovendien zal het verzamelen van digitale gegevens van hun cold-chain activiteiten via de temperatuurmonitoren het risico voor hun bedrijf en klanten aanzienlijk verminderen, door het kunnen verstrekken van verantwoording en bewijskrachtige gegevens."
 
AddSecure Smart Transport UK is op 31 maart 2021 omgedoopt van Connexas. Met een gevestigde aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk, Europa, Noord-Amerika en Australië, levert het bedrijf al meer dan 20 jaar zijn expertise aan de transport- en logistieke sector. Door de krachten te bundelen met AddSecure, en onder de merknaam AddSecure de markt op te gaan, wordt het aanbod aan de transport- en logistieke sector nog verder versterkt.
Geplaatst op 22-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: