Nationale-Nederlanden en CED verlengen brede samenwerking met 2 jaar

CED en Nationale-Nederlanden zijn opnieuw een meerjarige samenwerking aangegaan voor expertise-diensten in de domeinen Property, Mobility en Vitality. Hierbinnen vallen ook de diensten voor Nationale-Nederlanden labels OHRA, ABN AMRO-verzekeringen, ING-verzekeringen en voormalig VIVAT Schade.

Nationale-Nederlanden heeft vorig jaar een tender uitgeschreven onder meerdere dienstverleners, als marktoriëntatie op de thema’s kwaliteit, innovatie en prijs. Hierbij is CED wederom als een van de partners uitgekozen vanwege de geboden inhoud, kwaliteit en prijs. CED is marktleider op het gebied van expertise en biedt diensten voor de hele schadeketen: van noodhulp tot herstel. Zij opereren keten breed op het gebied van klanttevredenheid en kostenefficiëntie en zetten maximaal in op digitale transformatie.

Keten-brede voordelen realiseren
"Nationale-Nederlanden is op het gebied van schade continu op zoek naar toekomstbestendige partners voor zijn dienstverlening", zegt Najet Yacoubi, Senior Manager Service & Leveranciersmanagement bij NN. "In de afgelopen jaren is CED een deskundige partner gebleken, die mede bijdraagt aan onze ambities om de nummer 1-verzekeraar van Nederland te zijn. Ons uiteindelijke doel is en blijft om onze klanten in geval van schade en op momenten die er écht toe doen, goed en snel te helpen."

Gedeelde langetermijnvisie
"CED heeft een mantelovereenkomst met NN waarbinnen ook de alarmcentrale SOS International en de herstel-in-natura diensten van CED Repair vallen", vertelt Alessandro Sta, Head of Sales bij CED. "Deze nieuwe overeenkomst voor expertise-diensten verstevigt deze strategische samenwerking nog eens. Door onze lange en intensieve relatie kennen we als geen ander de doelstellingen en de cultuur van Nationale-Nederlanden. De afgelopen jaren hebben we er veel aan gedaan om onze diensten en (IT-)processen nog nauwer af te stemmen op die van Nationale-Nederlanden. Hieruit zijn unieke nieuwe proposities ontstaan, zoals de Schademanager Thuis en de samenwerking met NN op het gebied van Herstel in natura. Als CED investeren we graag in zulke langdurige partnerships. Als partners met een gedeelde langetermijnvisie kun je je gezamenlijk inzetten voor nieuwe (digitale) ontwikkelingen en een waardevolle toekomst."
Geplaatst op 16-04-2021

< Vorige


Share on: