Steppen voor KWF en Hartstichting

Vorig jaar kon de Elfstedentocht op de step vanwege corona helaas geen doorgang vinden. Ook dit jaar wordt het officiële evenement afgeblazen. Maar niet door Jurjen Burghgraef van Burghgraef van Tiel & Partners en zijn vrienden.

Samen met zes Friese vrienden gaat hij op eigen initiatief niet één, maar twee keer de afstand van de Elfstedentocht op de step afleggen. Geen elektrische step overigens, maar een gewone step met kleine wieltjes. Waarom? Voor het goede doel.

 

Jurjen: “Wij maken ons sterk voor het KWF Kankerbestrijding en de Nederlandse Hartstichting door alles te geven wat in ons zit. Dit doen wij door met z’n zevenen op de step de Elfstedentocht af te leggen. En niet ‘gewoon’ één keer, maar twee keer de afstand van 230 km. Gekkenwerk? Ja. Dat klopt. Dat vinden wij zelf ook.”

 

Wanneer?

De steppers vertrekken in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 mei, de dag voor Pinksteren. Ze hopen in de loop van de zaterdagavond weer aan te komen in Bolsward. Even rust, hapje eten en dan om middernacht nóg een keer.

 

Donaties

En dat alles voor een donatie voor het KWF Kankerbestrijding en de Nederlandse Hartstichting. Draagt u een van beide goede doelen ook een warm hart toe? De doelen kunnen in tijden van corona – waardoor alle sponsorevenementen op een laag pitje gezet zijn – wel wat extra steun gebruiken. Donaties kunnen – in ruil voor plaatsing van uw logo – via de website www.step460.nl worden aangeboden.

 

Zij geven alles. U ook?

 

 

 

Geplaatst op 16-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: