Sylvia Tervoort sluit aan bij de Haas | van Oosterhout Marine Experts

Per 1 april heeft Sylvia Tervoort (42) zich aangesloten bij het recent opgerichte de Haas | van Oosterhout bv als marine & salvage expert. Voor velen in de maritieme wereld is Sylvia een goede bekende, daar zij meer dan 15 jaar werkzaam is geweest bij Smit Salvage en zij in die periode de leiding heeft gehad over Smit’s grootste bergingsoperaties wereldwijd.

“Deze overstap van de bergings- naar de advies- en expertise praktijk stelt mij in staat om de opgedane ervaring en kennis op een andere manier verder uit te bouwen en ik heb veel vertrouwen in de samenwerking met het 'marine experts' team”, stelt Tervoort.
 
In een nadere toelichting stelt Peer van Oosterhout: “In het verleden hebben wij vaak gewerkt met Sylvia in haar functie als Salvage Master en wij waren steeds onder de indruk van haar kundigheid, toewijding en professionaliteit. We zijn dan ook erg blij met deze uitbreiding en de schat aan kennis en ervaring die Sylvia met zich meebrengt hetgeen ons de mogelijkheid biedt om onze steeds groeiende klantenkring nog beter van dienst te kunnen zijn.”
Geplaatst op 14-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: