TVM Belgium viert 30-jarig jubileum

Transport- en logistiek verzekeraar TVM Belgium bestaat in 2021 dertig jaar. Na de moeilijke beginjaren gaat het de nichespeler nu voor de wind. Om dat te vieren, bedacht het bedrijf een origineel, coronaproof concept dat de thuiswerkende medewerkers evenveel verbond als een klassiek verjaardagsfeest en ook nog geld opleverde voor het goede doel.

Moeilijke start
De beginjaren verliepen moeizaam voor TVM Belgium. Met beperkte middelen moest de nieuwkomer een plek weten te veroveren op de Belgische markt. Maar met keihard werken en heel veel drive van alle medewerkers slaagde de verzekeraar erin een gevestigde waarde te worden. Eenmaal op dreef boekte het bedrijf bijna 20 jaar op rij een mooie omzetgroei. In de laatste vijf jaren groeide het personeelsbestand van 45 naar meer dan 70 medewerkers en de maatschappij behoort nu tot de top drie transportverzekeraars in België. Al die tijd slaagde TVM Belgium erin haar menselijke en persoonlijke aanpak te bewaken, zowel naar medewerkers toe als naar verzekeringsmakelaars en klanten-transportfirma’s.
 
Bewegen voor het goede doel
Dankzij de grote verbondenheid tussen TVM Belgium en haar medewerkers en tussen de collega’s onderling staat het bedrijf waar het nu staat. Om dat sterke gevoel, ondanks het ontbreken van een klassiek verjaardagsfeest, in de verf te zetten organiseerde TVM Belgium een sportieve challenge voor haar personeel. Zij werden uitgedaagd om in een half uur tijd zoveel mogelijk kilometers bijeen te wandelen of te lopen. Het geld dat zij op deze manier inzamelden, zou worden geschonken aan vijf goede doelen die ze zelf hadden aangebracht. Om het wandelen en lopen nog aangenamer te maken, ontwikkelde de verzekeraar een motiverende podcast waarin mooie herinneringen aan 30 jaar TVM werden opgehaald.
 
Meer dan 5.000 sponsorgeld verzameld
De TVM-medewerkers namen sportief de handdoek op en wandelden en liepen in totaal 198,32 kilometer bijeen. Ze haalden ook nog eens de groepstarget en TVM Belgium verdubbelde het sponsorbedrag. In totaal konden TVM en haar medewerkers meer dan 5.000 euro schenken aan vijf goede doelen die hen na aan het hart liggen. Daarmee wordt nog maar eens bevestigd: geven maakt gelukkiger dan krijgen, zeker als je je er samen als team voor hebt ingezet.
Geplaatst op 20-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: