Van Bruggen Adviesgroep kiest voor Faster Forward Elements

Van Bruggen Adviesgroep heeft gekozen voor Faster Forward Elements. De contracten hiervoor zijn afgelopen week getekend. Alle vestigingen krijgen hiermee in de loop van dit jaar een nieuw CRM/ERP systeem. Van Bruggen Adviesgroep realiseert hiermee een efficiëncy slag en meer gebruikersgemak.

Doorgroeien en professionaliseren
Van Bruggen Adviesgroep groeit de laatste jaren hard. Hierbij is het professionaliseren van de dienstverlening aan consumenten één van hun speerpunten. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij centraal. Om hun groei door te zetten en professionaliteit te optimaliseren, is in 2020 een onderzoek gestart naar de gewenste ICT omgeving die hierbij het beste past. Na een gedegen marktonderzoek is gekozen voor Faster Forward Elements. 


Michiel Meijer, Algemeen Directeur Van Bruggen Adviesgroep: “Met de keuze voor Faster Forward Elements zetten wij de volgende stap in onze missie om altijd relevant voor de consument te zijn, nu, straks en in de toekomst. Het 'zijn van de financieel regisseur' voor die doelgroepen waar advies waarde toevoegt is hiermee nog verder zeker gesteld.”


Samenwerken
Inmiddels is de samenwerking tussen Faster Forward en Van Bruggen Adviesgroep gestart om de overgang naar Elements soepel te laten verlopen. Om te zorgen dat er geen klantgegevens en documenten verloren gaan, wordt er ook een dataconversie vanuit het huidige systemen naar Elements opgezet.  


André van Nieuwenhuijzen, directeur van Faster Forward: “Wij zijn erg blij dat ook Van Bruggen Adviesgroep voor Faster Forward Elements heeft gekozen als centraal systeem voor de hele organisatie. De komende maanden gaan we intensief samenwerken om de overgang zo optimaal mogelijk te laten verlopen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”
Geplaatst op 23-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: