VKG neemt de Lodewijk-groep over

VKG heeft per 1 april 2021 alle aandelen van de Lodewijk-groep, die bestaat uit Lodewijk Assurantiƫn en volmachtkantoor Lodewijk Assuradeuren, overgenomen. Met deze overname streeft VKG naar versteviging van zijn positie binnen de top van de verzekeringsmarkt.

Bijschrift: Tom van der Geer is CEO van VKG

Lodewijk Assurantiën is een sterke regionale speler met vestigingen in Wezep, Kampen en Heerenveen met een goede naam. Het bedrijf, dat inmiddels 45 medewerkers telt, is in 1946 gestart en levert tal van aansprakelijkheidsverzekeringen, brandverzekeringen en cyberrisicoverzekeringen. CEO van VKG - dat vanaf 1 januari 2015 deel uitmaakt van ASR Nederland N.V. - Tom van der Geer: “Fred Lodewijk blijft aan het roer en zet de onderneming voort. Samen hebben we een mooie ambitie om het bedrijf verder uit te bouwen. Deze overname verstevigt onze positie in de markt. Wij zijn hier ontzettend trots op.”

 

Fred Lodewijk vult aan: “We hebben in 75 jaar een mooi bedrijf opgebouwd. Wat ik zie is dat we Lodewijk Assurantiën nu gaan voortzetten bij een mooie Nederlandse partij met een langetermijnstrategie. Ik heb zin om in de nieuwe setting aan het werk te gaan en de samenwerking met VKG verder te intensiveren.”

Geplaatst op 02-04-2021

< VorigeVolgende >


Share on: