BRS Onderzoek en Advies start met detachering en trainingen

Onderzoeksbureau BRS Onderzoek en Advies is onlangs gestart met het geven van trainingen over fraudeonderzoeken in de automotive branche. Daarnaast heeft het bureau recentelijk zijn diensten uitgebreid met detachering.

De medewerkers van BRS, een erkend onderzoeksbureau dat toedracht- en fraudeonderzoeken, interne bedrijfsonderzoeken en risico-analyses verzorgt, verrichten zowel technisch als tactisch onderzoek en hebben jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Roel Fledderus, directeur van BRS Onderzoek en Advies, licht de nieuwe ontwikkelingen toe: “Een van onze medewerkers, Gerard van Warmerdam, is – als een van de weinigen in Nederland – gespecialiseerd in toedrachtonderzoek in de automotivebranche. Hij is een vakman die in een mum van tijd weet of er in een zaak sprake is van fraude. Door trainingen te geven kunnen anderen ook profiteren van zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van voertuigcriminaliteit.”


IAATI President Award

Dat Gerard hoog aangeschreven staat blijkt wel uit het feit dat hij vorig jaar de internationale IAATI President Award 2020 in ontvangst mocht nemen. Een prestigieuze prijs voor partijen die zich bewezen hebben ingezet voor de branche.

“Wij werken steeds vaker niet alleen voor verzekeringsmaatschappijen, maar ook voor bijvoorbeeld leasemaatschappijen die hebben ontdekt dat Gerard snel heel veel waarde kan toevoegen. Hij hoeft maar naar een dossier of voertuig te kijken om te weten of er sprake is van fraude. Gerard heeft in het verleden veel collega’s opgeleid en heeft ook talloze trainingen gegeven. Samen hebben we besloten dat we onze kennis graag willen overdragen. Vanwege COVID-19 zijn de mogelijkheden helaas beperkt. Daarom hanteren wij een maximum aantal van vijf deelnemers per training. De trainingsdagen zijn variabel en worden op basis van de aanvragen ingedeeld.”
 

Om meer opdrachtgevers de kans te geven om gegarandeerd gebruik te kunnen maken van hun diensten, werkt BRS tegenwoordig ook op detacheringsbasis. Detachering kan al vanaf 4 uur per week.

Geplaatst op 25-05-2021

< VorigeVolgende >


Share on: