George Oostrom General Director EMN bij CED

Met ingang van 25 mei treedt George Oostrom aan als General Director EMN bij CED. Daarmee zet CED een volgende stap in het realiseren van zijn groei-ambitie, in dit geval op het gebied van premium expertise.

George Oostrom is een professional met veel kennis en ervaring in het schadevak. Tot voor twee jaar geleden was hij CEO van Crawford & Company, waar hij verantwoordelijk was voor de business in vier verschillende Europese landen. Daarnaast is hij onder andere voorzitter geweest van de beroepsvereniging NIVRE.
 
Welkome versterking
Rutger Spek, Managing Director CED Specials is blij dat de CED Group George Oostrom heeft kunnen interesseren voor deze functie. "George is een welkome versterking van het team, om het merk EMN, het premium expertise-merk van CED, op nationaal en internationaal vlak verder uit te bouwen. Naast veel ervaring neemt hij ook een groot netwerk mee, met name in de co-assurantie. Vooral in dat marktdeel denken wij met EMN nóg relevanter en impactvoller te kunnen zijn", zegt Spek.
 
Doorpakken met nieuwe oplossingen
"CED is, met zijn positie in Nederland, Frankrijk, België en Spanje, hard op weg om Europees marktleider te worden,"zegt Oostrom. "Dat maakt deze functie erg interessant. Er zit enorm veel kwaliteit, kennis en kunde in de organisatie, en passie voor het vak. Ik vind het een eer en een uitdaging om dit verder te helpen vormgeven. Nederland is met zijn vele multinationals een uitstekende basis voor de premium expertise van EMN. Met inachtneming van de corona-beperkingen zie ik ernaar uit om iedereen weer snel te spreken en/of te ontmoeten."
 
Ervaring en kennis bundelen
"Dankzij de huidige generatie experts is EMN de sterke partner geworden die het nu is,’ besluit Spek. ‘Door hun ervaring en kennis te bundelen met die van de experts van onze buitenlandse dochterondernemingen en met die van George Oostrom, willen we EMN ‘top of mind’ maken voor opdrachtgevers die Europa-breed behoefte hebben aan premium schade-expertise."
Geplaatst op 17-05-2021


Share on: