Marco Zwagerman partner bij VictimFirst Advocaten

Per 1 mei heeft Marco Zwagerman zich aangesloten als partner bij VictimFirst Advocaten. Marco brengt door zijn ruime ervaring een schat aan bestuurlijke en juridische ervaring met zich mee.

Marco Zwagerman was 23 jaar lang verbonden aan Beer advocaten. Vanaf 2000 als partner. Hij brengt een schat aan bestuurlijke en juridische ervaring naar VictimFirst Advocaten. Zo heeft hij een breed scala aan letselschadezaken behandeld, met een focus op arbeidsongevallen en beroepsziekten, medische fouten en overlijdensschade. Ook werkte hij mee aan grote projecten als de Nieuwjaarsbrand in Volendam en MH17.

Hij was 6 jaar lang voorzitter van ASP, de specialistenvereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers optreden. Van 2017 tot 2019 was hij managing partner van Beer advocaten. In zijn lange loopbaan heeft hij veel jonge letselschadeadvocaten opgeleid. 
 
In zijn carrière is Marco Zwagerman altijd op zoek geweest naar mogelijkheden om de positie van letselschadeslachtoffers te optimaliseren. In procedures en daarbuiten. Met de inbreng van zijn rijke ervaring en innovatief vermogen, maakt VictimFirst een belangrijke stap in zijn ambitie vernieuwend en toonaangevend te zijn.
Geplaatst op 04-05-2021

< VorigeVolgende >


Share on: