VACATURE I-TEK: tactisch toedrachtonderzoeker INGEVULD

I-TEK B.V. is als onafhankelijk onderzoeksbureau ruim 20 jaar een vaste waarde in de dynamische verzekeringsbranche en bestaat uit een hecht team van 15 medewerkers die staan voor kwaliteit, onafhankelijkheid, flexibiliteit, collegialiteit en stabiliteit.

In opdracht van verzekeraars en schade-expertisebureau’s stel je onderzoek in naar schades ontstaan door onder andere brand, inbraak, verkeersongeval/automotive, letsel en aansprakelijkheid.

In jouw dagelijkse werk verzamel je, ten behoeve van waarheidsvinding en/of bestrijding van fraude, informatie door het houden van interviews, het doen van verificaties en analyseren van informatie, het raadplegen van bronnen en onderhouden van contact met diverse partijen, zoals politie en brandweer.
 
Je werkt regelmatig samen met één van jouw technische of tactische collega’s en hebt contact met de opdrachtgever voor het plegen van overleg, waarin je een adviserende rol vervult ten aanzien van het achterhalen van de toedracht van een schade.
 
Jouw profiel
Je bent in het bezit van het diploma Particulier Onderzoeker en een rijbewijs B. Je hebt ervaring als tactisch onderzoeker of hebt kennis van de verzekeringsbranche en het vak van toedrachtonderzoeker en ziet voor jezelf een nieuwe carrière in dit prachtige vakgebied.
 
Ben jij zelfstandig, flexibel, klantvriendelijk, doelgericht, doortastend en beschik je over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden (Nederlandse taal), dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. 
 
Wij bieden
  • een fulltime dienstverband, maar varianten hierop zijn bespreekbaar;
  • een leuke, uitdagende functie in een hecht team;
  • een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een auto van de zaak;
  • ruimte om jezelf en het bedrijf verder te ontwikkelen door collegiaal contact en begeleiding, vakgerichte educatie en lidmaatschap van het NIVRE.
 
Contact
Is jouw interesse gewekt, reageer dan via de sollicitatiebutton of neem contact op met Rutger Spoor, via 088-7772777 
of 
info@i-tek.nl

Geplaatst op 27-05-2021
Geplaatst op 28-05-2021