VACATURE LENGKEEK: Afdelingssecretaresse Expertise regio Amsterdam

Lengkeek is gespecialiseerd op het gebied van expertises en taxaties. Vanuit onze vier kantoren bedienen wij onze opdrachtgevers. Dit doen wij duidelijk, snel en onafhankelijk. Onze belangrijkste kernwaarden zijn humor, plezier, betrokkenheid, eerlijkheid, samenwerking en behulpzaamheid. Deze waarden zijn de basis van onze dagelijkse activiteiten en symboliseert onze organisatie. Spreken deze waarden jou aan, lees dan verder en meld je aan!

Duidelijk Lengkeek: specialist zijn in wat je doet!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een werkomgeving die volop in ontwikkeling is? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren op de vacature voor de functie van Afdelingssecretaresse bij onze vakgroep Expertise.


Wat ga je doen:
In deze functie werk je binnen een secretaresseteam nauw samen met de experts, de Front Office en de administratie. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week en je standplaats is afhankelijk van jouw woonplaats. Wij  beschikken over vier kantoren: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle.

Als secretaresse verleen je secretariële- en administratieve ondersteuning aan de experts van de vakgroepen Brand en CVT door pro-actief te ondersteunen bij de rappellen, het zelfstandig voorbereiden van voortgangsberichten, zorgdragen dat KPI’s van opdrachtgevers behaald worden tot en met het uitwerken, verzendklaar maken en verzenden van correspondentie en rapporten. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel interne- als externe klanten en opdrachtgevers, middels het aannemen en verwerken van binnenkomende telefoongesprekken.

Wie ben jij?
Voor deze functie heb jij een afgeronde MBO+ opleiding met als richting secretarieel/administratie en heb je feeling met de verzekeringsbranche. Verder kun je uitstekend met Microsoft Office uit de voeten (Word, Excel en Outlook). Ook beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden. Voer jij met passie en accuratesse je vak uit, waarbij je in topvorm bent in de samenwerking met je collega’s en kan je goed omgaan met werkdruk, dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat mag je van ons verwachten:
Naast een salaris dat is afgestemd op je opleiding en ervaring ontvang je bij ons standaard een 13e maand. Je neemt deel aan onze pensioenregeling, waarvan wij een groot deel van de pensioenpremie voor je betalen. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding erg belangrijk en bieden je hiervoor verschillende mogelijkheden. Je krijgt ten minste 27 vakantiedagen op basis van een fulltime baan. De functie is een afwisselende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je krijgt er 120 collega’s bij, waarbij we de verbinding met elkaar zoveel mogelijk proberen op te zoeken door gezellige kantooruitjes, pubquizen en een jaarlijks personeelsevent.


Contact informatie
Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Beatrice Guichelaar, Teamleider Secretariaat Expertise & Front Office
per e-mail via b.guichelaar@lengkeek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Bekijk hier het volledige aanbod van vacatures op SCHADE magazine.

Geplaatst op 25-05-2021