VACATURE TROOSTWIJK: account director MKB

Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerie├źn, installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen.


De Troostwijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Italië. In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de dochterbedrijven Burghgraef van Tiel en Oodit actief.

De afdeling Sales & Marketing vertegenwoordigt de gehele Troostwijk Groep en bestaat uit een professioneel team van mensen met aandacht voor klanten in diverse sectoren in de markt.
 

Met HBO/WO opleiding en bij voorkeur ervaring in de verzekeringsbranche. Minimaal 5 jaar werkervaring als Accountmanager en klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan.


De afdeling Sales & Marketing is werkzaam in diverse marktsegmenten en heeft daarom te maken met een ongekend breed palet aan klanten en opdrachten.


Het meest unieke aan de Troostwijk Groep is niet alleen de diversiteit aan mensen, maar ook onze dienstverlening is uniek en bestrijkt alles rondom risico’s, taxaties en schades. Kort gezegd proberen wij onze klanten te helpen met het inzichtelijk maken van risico’s en het voorkomen van schades. Ontstaat er toch schade dan helpen wij onze relaties met het regelen ervan zodat de impact zo beperkt mogelijk blijft en bedrijven verder kunnen met ondernemen.

Carrières bij Troostwijk
Je denkt al een tijdje na over een nieuwe stap in je carrière en zoekt daarbij vooral naar een bedrijf dat past. Een bedrijf dat waarde toevoegt aan jouw professionele ontwikkeling. Daarbij hoort een organisatie die haar werknemers vrijheid en verantwoordelijkheid geeft en lef en creativiteit toejuicht.


Een informeel bedrijf met korte lijnen past het beste bij je. Groot is mooi, maar niet jouw eerste keus. Liever sluit je je aan bij een bedrijf dat ruimte geeft en blij is met mensen die betrokken willen zijn.


Troostwijk is hierin anders dan andere bedrijven: wij geloven in persoonlijke drijfveren en ontwikkeltrajecten. Iedereen is anders en iedereen leert en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen wijze. Daarom is ons inwerktraject altijd maatwerk. We kijken samen naar persoonlijke behoeftes en mogelijkheden. Dat is wat ons zo succesvol maakt.


Wij staan in de markt bekend om onze aandacht voor het individu en daar zijn we erg trots op.Spreekt dit alles jou aan? Dan is Troostwijk Taxaties jouw nieuwe uitdaging!


Cultuur
Troostwijk is van oudsher een familiebedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van een internationale organisatie. We zijn altijd benieuwd naar de mening en visie van onze mensen: voor het maken van nieuwe plannen en het bepalen van strategieën, luisteren we goed. Binnen ons bedrijf werken denkers en doeners, leiders en volgers, creatieve mensen en criticasters, planners en organisatoren…ze zijn er allemaal.

Wat we gemeen hebben is dat we allemaal aanpakkers zijn, die met hart voor de organisatie én elkaar, ons uiterste best doen om er iedere dag weer het beste van te maken. En die betrokkenheid komt ons vooral in de hectische tijd waarin we nu leven, heel goed uit.


Wat ga jij doen?
Als Account Director MKB vertegenwoordig je met name de activiteiten van de Troostwijk Groep  in de verzekeringsbranche, bezoek je het intermediair en ben je het eerste aanspreekpunt voor grote en belangrijke klanten in de MKB portefeuille. Daarnaast geef je op enthousiaste wijze leiding aan een team van desk accountmanagers.

Troostwijk is ambitieus en richt zich steeds meer op het digitaliseren van haar diensten en het opbouwen van relevante data. In nauwe samenwerking met de Marketing Manager en de Business Consultants van Troostwijk Digital, kijk je naar kansen en mogelijkheden in het MKB segment.


Geïnteresseerd?
Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen naar hr@troostwijk.nl


Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Nicolien Velders, HR Adviseur, telefoonnummer 020-666 6819.
Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Bekijk hier het volledige aanbod van vacatures op SCHADE magazine.

Geplaatst op 25-05-2021