VTM verzekeringen organiseert NK Veiligste Chauffeur

VTM verzekeringen organiseert dit jaar weer het NK Veiligste Chauffeur. Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich aanmelden en direct aan de slag met de online kennis- en reactietesten. De finale van het NK Veiligste Chauffeur vindt plaats op zaterdag 25 september op het TT Circuit in Assen.

VTM awards is op zoek naar de veiligste chauffeur van Nederland.
Het NK Veiligste Chauffeur is een competitie waarin men op zoek gaat naar de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland. Tijdens het NK nemen Nederlandse vrachtwagenchauffeurs het tegen elkaar op. Het NK bestaat uit een online fase met kennisvragen en een fysiek evenement ter afsluiting.

Na de online fase kwalificeren de beste 25 vrachtwagenchauffeurs zich voor de finaledag. Op het TT Circuit in Assen strijden de finalisten op zaterdag 25 september om de titel door proeven af te leggen. Het evenement op het TT Circuit wordt georganiseerd met inachtneming van de op dat moment geldende coronaregels. De winnaar van het NK mag zichzelf vervolgens een jaar lang de veiligste chauffeur van ons land noemen. Daarmee wordt hij/zij de opvolger van Martin Kolff de winnaar van het NK in 2019.
Geplaatst op 28-05-2021
Share on: