VACATURE DEKRA: personenschade behandelaar middel/zwaar

“Het belangrijkste aan werken bij DEKRA People is dat je geen nummer bent, maar dat de persoonlijke touch altijd aanwezig is. Korte lijnen met de managers interim professionals, die ik altijd weet te bereiken wanneer ik ze nodig heb” Zei Manon, die ons team versterkt sinds 2015! Wil je weten wat we jou nog meer te bieden hebben? Lees dan verder!

Jouw profiel
Je hebt ervaring als Personenschadebehandelaar bij een verzekeraar en bent toe aan de volgende stap in jouw carrière. Je wilt de zekerheid van een vaste baan én de uitdaging en diversiteit van verschillende opdrachten. Je vindt het fijn om naast je inhoudelijke werk ook stil te staan bij je ambities. Als Interim Professional Personenschade bij DEKRA People ontwikkel jij je samen met ons tot een van de beste schadebehandelaars van jouw generatie! 

 

De functie
Als interim professional Personenschade bij DEKRA People ga je externe opdrachten vervullen binnen én buiten de traditionele verzekeringsmarkt. Je ziet verschillende opdrachtgevers waar je snel waarde kan toevoegen door jouw kennis en ervaring en wat voor jou een rijke ontwikkeling en snelgroeiend netwerk met zich meebrengt. De opdrachtenportefeuille is breed en divers en daarmee zijn er altijd opdrachten die passen bij jouw specifieke ambitie. Zoek je inhoudelijke verdieping, een specialisatie op bijvoorbeeld AVB of Medische aansprakelijkheid, of wil je het traject in om personenschade expert te worden? Het kan allemaal! Hierin wordt je goed begeleid door DEKRA People en staat jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling centraal. 

 

Waarde toevoegen doe je niet alleen door jouw inhoudelijke werk. We vinden verbinding met je collega’s van DEKRA belangrijk en zien je graag een van de volgende rollen vervullen: als docent binnen één van onze interne opleidingsprogramma’s, een buddy voor minder ervaren collega’s of als initiatiefnemer van een kennissessie of teamevent.  


Verder;

 • heb jij ervaring met het behandelen van middelzware letselschadedossiers
 • beschik jij over een afgeronde HBO opleiding, of aantoonbaar HBO werk/denkniveau en ben je in het bezit van Wft basis en Wft particulier;
 • wft zakelijk, leergang licht letsel en/of de leergang middelzwaar letsel is een pré; 
 • ben je minimaal 32 uur beschikbaar;
 • kan je snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en acties, waarbij een hoge kwaliteit van je werk van essentieel belang blijft; 
 • ben je analytisch, weet je tot de kern te komen en heb je het vermogen hierop door te pakken; 
 • ben je empathisch en communicatief sterk, want je bent immers veel in contact.

 

Aanbod

Naast wat wij van jou vragen is het ook belangrijk om te weten wat wij jou bieden:

 • Een jaarcontract met de intentie om dit, bij goed functioneren, om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris tussen € 3.000,- en € 4.300,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een collectieve ziektekosten- en pensioenregeling;
 • Persoonlijke begeleiding door de manager interim professionals; 
 • Jaarlijks ontwikkelplan; 
 • Studiemogelijkheden (intern/extern);
 • Een leaseauto die je privé kunt rijden met een netto onkostenvergoeding;
 • Onbeperkt toegang tot online trainingen op GoodHabitz;

 

Als kers op de taart organiseren wij meerdere teamuitjes per jaar om de band met je DEKRA People collega’s te versterken, maar vooral omdat het gewoon ongelofelijk leuk is! Denk hierbij aan de jaarlijkse People BBQ, een filmpje pakken in een drive-in bioscoop, een kerstborrel, etc.

 

Optimale ontwikkeling én plezier, wat wil je nog meer?

 

DEKRA People
Investeren in ontwikkeling, opleiden tot een kwalitatief sterke schadebehandelaar en het maximaal benutten van jouw kwaliteiten, dat is waar DEKRA People voor staat! Hoe zorgen wij daarvoor? Met een persoonlijk ontwikkelplan! Je bent onderdeel van het DEKRA netwerk en je kunt door specialisten gegeven inhoudelijke kennissessies bijwonen, masterclasses en onbeperkt online trainingen op verschillende deelgebieden volgen en aan het materieel- en/of letselcafé deelnemen om te sparren over jurisprudentie! Daarnaast bouw je een opleidingsbudget op dat voor externe opleidingen, cursussen en leergangen ingezet kan worden.

 

DEKRA Claims and Expertise
De units DEKRA Claims Services, DEKRA Personenschade en DEKRA People vormen samen één cluster binnen DEKRA Claims and Expertise. Met als gemene deler de specialisatie op het gebied van Schadebehandeling & Personenschade expertise, echter met ieder een eigen type dienstverlening. 

 

Dit maakt dat we jou een groot en gedegen netwerk aan kennis, ervaring en doorgroeimogelijkheden kunnen bieden. Voor onze opdrachtgevers heeft dat als voordeel dat zij kunnen putten uit de kracht, kwaliteit en capaciteit van de combinatie van deze units. Er wordt intensief samengewerkt met de andere collega’s binnen DEKRA Claims and Expertise, zoals met DEKRA Experts en DEKRA Automotive. 

 

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Je kan me bereiken op: 06-25743868 of via de mail jesse.kruijs@dekra.com Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button.

Geplaatst op 30-06-2021