De NaZomerborrel van de ABC gaat dit jaar door!

Op maandag 6 september organiseert de Amsterdamsche Beurs Club voor de zestiende keer haar jaarlijkse NaZomerborrel. Onder voorbehoud van de regelgeving van de overheid omtrent corona.

Foto: Bestuur van de Amsterdamsche Beurs Club v.l.n.r. Ronald Rank, Arnold Visser, Wiebe Westerhof en Charles van Dijk

Na een jaar wegens corona te hebben overgeslagen zou dit zo maar eens het eerste grote evenement kunnen worden in de verzekeringsindustrie dat weer doorgang kan vinden. 

Genodigden zijn personen die werkzaam zijn in de verzekeringsindustrie, met name bij makelaars, verzekeraars, tussenpersonen, expertise- en taxatiebureaus en advocatenkantoren. Tijdens het evenement kan men onder het genot van een drankje en een hapje bijpraten met collega’s in de markt. 
 

Locatie en tijd
De locatie is het splinternieuwe complex van de oudste voetbalvereniging van Amsterdam: A.F.C., Sportpark ‘Goed Genoeg’, Maurice Ravellaan 4, 1082 LC in Amsterdam. Iedereen is welkom tussen 17.00 uur en 19.30 uur. 

Behoudens eventuele parkeerkosten is het evenement gratis voor de bezoekers. 

Aanmelden is wel verplicht. Dit kan via de website van de ABC: www.abcbeursclub.nl 

Het bestuur van ABC zal uiteraard de corona richtlijnen van de overheid volgen. Informatie hierover zal worden verstrekt voor aanvang, per mail aan de geregistreerde bezoekers. Bij een maximum aantal toe te laten aanwezigen zal de datum van aanmelding via de website van ABC leidend zijn voor toegang. 
 

Geplaatst op 13-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: