Openclaims benoemt André van Zijdveld tot nieuwe CFO

Openclaims, aanbieder van Software-as-a-Service ('SaaS') oplossingen aan verzekeraars en autoleasebedrijven, heeft André van Zijdveld aangesteld als CFO. Van Zijdveld treedt daarbij toe tot het management van Openclaims. Zijn financiële expertise zal bijdragen aan de aanstaande internationale expansie van de Amsterdamse scale-up.

Van Zijdveld heeft veel ervaring als Finance Director en CFO en daarnaast met het financieel voorbereiden van organisaties op het betreden van nieuwe, internationale markten. 

Als CFO van Openclaims treedt Van Zijdveld toe tot het management van een enterprise SaaS, scale-up bedrijf dat de technologie en de ambitie heeft om snel te groeien. In dit kader zal de expertise van André van Zijdveld erg waardevol zijn bij het vormgeven van de internationale expansie en de verdere professionalisering van de financiële afdeling. 

“De aanstelling van André van Zijdveld is een grote stap in de ontwikkeling van Openclaims”, zegt Stephan Stergiou, CEO van Openclaims. “We zijn verheugd André te verwelkomen in het Openclaims team. Zijn ervaring in het opschalen van enterprise SaaS zal van grote waarde zijn en we zijn ervan overtuigd dat dit ons gaat helpen om onze sterke groeicijfers vast te houden en om onze positie als marktleider internationaal uit te breiden.” 

Van Zijdveld zelf is ook erg enthousiast over zijn nieuwe rol en kijkt ernaar uit om zijn ervaring en expertise in te zetten om Openclaims naar een hoger niveau te tillen: “Het was aanvankelijk de groei van Openclaims die mijn aandacht trok, maar het is het team dat voor mij duidelijk maakte dat dit de juiste keuze was. Iedereen is gepassioneerd en heeft plezier in het werk. Ik zie dat we een geweldige reis voor de boeg hebben en het verheugt me om hier deel van uit te maken”.

Geplaatst op 06-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: