SCHADE magazine wenst u een fijne vakantie!

Met alles wat er momenteel gaande is in ons kikkerlandje staat de zomervakantie voor de deur. Voor veel mensen zijn de omstandigheden momenteel onzeker en verdrietig. Voor anderen is het een moeilijke keuze; gaan we wel of niet naar het buitenland... Ongeacht wat u beslist: SCHADE magazine wenst iedereen ondanks alles een mooie zomer!

SCHADE magazine gaat het de komende weken rustiger aan doen. Wij houden u natuurlijk wel op de hoogte van actueel nieuws, maar de nieuwsbrieven zullen minder frequent verschijnen. De eerste dinsdageditie staat gepland in week 35.

Ondertussen
Nieuws wordt ook gedurende de zomerperiode op de website geplaatst. Dus zijn er binnen uw bedrijf benoemingen, productvernieuwingen, samenwerkingen of andere nieuwsfeiten, stuurt u uw persberichten ook in deze zomermaanden naar de redactie. Persberichten kunt mailen naar redactie@schade-magazine.nl 

Schoolvakanties
De schoolvakanties zijn in de regio Noord op 10 juli begonnen en lopen tot en met 22 augustus. Voor de regio Midden lopen de schoolvakanties van 17 juli tot en met 29 augustus. Voor de regio Zuid beginnen de schoolvakanties op 24 juli en lopen tot 5 september. Deze data worden door de Rijksoverheid per regio bepaald en scholen mogen hier niet van afwijken. 

Vakantie in binnen- of toch naar het buitenland? Wij wensen u en de uwen een behouden heen- en terugreis en een gezonde en schadevrije vakantie!


Namens redactie en uitgever SCHADE magazine.


 
Geplaatst op 16-07-2021

Volgende >


Share on: