VACATURE LINDESK: Expert Personenschade (32-40 uur)

Lindesk is een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in het behandelen van letselschade. Bij de afhandeling van letselschadeclaims hebben partijen vaak tegengestelde belangen. Met respect voor ieders belang begeleiden we partijen naar een redelijke oplossing. Dat doen wij op basis van inhoudelijke deskundigheid en goed getrainde vaardigheden. Opdrachtgevers zijn enthousiast over onze aanpak. Dit enthousiasme waarderen we en zullen we niet beschamen.

Functiebeschrijving
Wij zijn op zoek naar een (NIVRE) expert Personenschade of LSA advocaat. Een open en deskundige gesprekspartner die zich eenvoudig aan de omstandigheden aanpast. Een analytische onderzoeker voor wie de wereld van de aansprakelijkheid geen geheimen kent. Een bruggenbouwer die alle belangen overziet en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Een autonome geest die zijn eigen grenzen kent en tijdig om hulp vraagt. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. En bovenal een gezellige en inspirerende collega die ook wil meedenken over waar we met Lindesk naartoe gaan. 
 
Kan iedereen reageren?
Nou, we zijn wel zo eigenwijs om een paar randvoorwaarden te stellen. Zo heb je een academisch of hbo denk- en werkniveau. Ook sta je bij het NIVRE of bij de LSA ingeschreven in het register van de branche personenschade. Kennis of vertrouwdheid met de letselschade- en co-assurantiemarkt is een pre. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Waarom Lindesk?
Bij Lindesk bouwen we enthousiast aan een deskundig team van professionals dat laagdrempelig met elkaar omgaat. We houden van aanpakken en kijken niet op een uur meer of minder. Maar we zijn niet voor niets gevestigd in het bourgondische Den Bosch. Omdat er naast de serieuze zaken waarmee we dagelijks bezig zijn ook ruimte moet zijn voor de goede dingen van het leven. De arbeidsvoorwaarden? Die zijn uiteraard marktconform en passend bij je ervaring. Regel je jouw salaris, pensioen, vakantiedagen en auto liever zelf? Ook daarover valt te praten. 
 
Hoe neem je contact op?
Meer weten? Bel Maarten van der Linden (06-53753332) of Jan Jagers (06-53679107). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv met motivatie naar info@lindesk.nl. Lindesk stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.
Geplaatst op 19-07-2021