CFD lanceert unieke BORG Certificaat Service

Het Business Benefits Pakket van CFD is met ingang van vandaag uitgebreid met de CFD BORG Service. Hiermee kunnen intermediairs hun zakelijke klanten excellent ondersteunen bij het verkrijgen van voorgeschreven BORG-certificaten. Voor deze dienstverlening ontvangt het intermediair ook een aantrekkelijke vergoeding.

Adviseurs zakelijke schadeverzekeringen worden regelmatig geconfronteerd met clausulering van bedrijfsmatige polissen. De verzekeraar verlangt dan bijvoorbeeld binnen een gestelde termijn de afgifte van een BORG-certificaat.

Om adviseurs en hun klanten hierbij te ondersteunen heeft CFD in samenwerking met Directveilig.nl een nieuwe service voor het intermediair ontwikkeld: de CFD BORG Service. Hiermee ontzorgt het intermediair haar zakelijke relaties t.a.v. de door verzekeraars gewenste preventie- en beveiligingseisen door het inschakelen van een expert. 
   
Over Directveilig.nl
Directveilig.nl is het grootste beveiligingsbedrijf van Nederland. Als CCV-gecertificeerd en erkend BORG-specialist behoort deze partner tot de absolute top in de markt en staat bekend om haar uitstekende dienstverlening. 

BORG-erkende installateurs zorgen er bij klanten van intermediairs voor dat de nieuwe beveiliging in zijn geheel voldoet aan de door de verzekeraars gewenste eisen, indien nodig t/m klasse 4.

De revolutionaire oplossingen van Directveilig.nl en de uiterst scherpe prijzen voor het standaard Klasse 2 pakket, zorgen voor een optimale beveiliging tegen de beste voorwaarden in de markt. 
 
Hoe werkt het?
Zodra een zakelijke klant aan diverse preventie- en beveiligingseisen dient te voldoen, meldt het intermediair via de CFD-website zijn verzekerde aan.

Directveilig.nl neemt dan binnen 48 uur contact op met de betreffende relatie om een afspraak in te plannen en zorgt ervoor dat de beveiliging naadloos wordt afgestemd op de betreffende polisvoorwaarden en de wensen van de klant. Ook worden afspraken gemaakt over periodiek onderhoud.

In de regel wordt het BORG-certificaat binnen twee weken geleverd en voldoet de verzekerde aan de gewenste preventie- en beveiligingseisen. Het risico op onenigheid met de verzekeraar bij schade wordt hiermee tot een absoluut minimum beperkt.

Vergoeding intermediairs
Deze unieke CFD-dienst is extra aantrekkelijk voor intermediairs, omdat CFD de afspraak heeft kunnen maken dat voor elke geleverde oplossing een vaste vergoeding wordt betaald.

Voor elke relatie die het intermediair aanmeldt en waarvan het contact leidt tot levering van een systeem en afgifte van een BORG-certificaat, ontvangt het intermediair de onderstaande vergoeding:
  • CFD-leden: € 140,-
  • Niet CFD-leden: € 110,-   (bedragen inclusief BTW)

Aanmelden
Intermediars die gebruik willen maken van de CFD-BORG Service kunnen hun zakelijk relaties eenvoudig aanmelden via deze CFD-pagina.

Met de CFD-BORG Service beschikt elk intermediair over de beste partner voor preventie- en beveiligingsoplossingen voor al zijn zakelijke relaties. Ook wanneer die relatie bijvoorbeeld een oud systeem wil vervangen.

Op de landingspagina van het CFD is meer informatie beschikbaar over de nieuwe en innovatieve CFD-dienst.
Geplaatst op 09-08-2021

< VorigeVolgende >


Share on: