Jeroen Mensink begint als risk consultant bij VLC & Partners

Jeroen Mensink heeft per 1 augustus de overstap gemaakt naar VLC & Partners waar hij als risk consultant aan de slag gaat. In 2018 is hij in de branche begonnen bij Marsh & McLennan, waar hij in de breedste zin van het woord kennis heeft gemaakt met het vak van assurantiemakelaars.

Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de kredietverzekeringen, is Jeroen in 2018 gestart bij Marsh & McLennan.

Over zijn start bij VLC & Partners vertelt Jeroen Mensink: “Ik kende VLC natuurlijk al vanuit de (relatief kleine) intermediairswereld waar ik ze regelmatig tegenkwam als serieuze concurrent. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol alles in het werk stellen om positief bij te dragen aan business development en met vele organisaties in gesprek te gaan over hun risk management programma. Zeker in de huidige uitdagende assurantiemarkt zijn er vaak interessante invalshoeken om anders naar risico’s en oplossingen te kijken.”

VLC & Partners en Mutsaerts hebben recent aangekondigd samen verder te gaan. Beide bedrijven versterken hiermee de positie op de Nederlandse markt op het gebied van risicomanagement, zorg- en verzuim, pensioen en private insurance. De focus van het bedrijf blijft groei op basis van kwaliteit in plaats van volume. 
Geplaatst op 02-08-2021

< VorigeVolgende >


Share on: