RTL Z programma De Barometer wijdt special aan de Bureaus

Het RTL Z programma De Barometer, waarin succesvolle ondernemers worden gevolgd, gaat een heel programma wijden aan de Bureaus. In deze special wordt presentatrice Eva van den Dam wegwijs gemaakt in de wereld van de letselschade.

Foto: presentatrice Eva van Dam tijdens opnames bij de Bureaus

Eva van Dam spreekt met diverse professionals van de Bureaus, doet mee aan een carrouselintake ZZP en spreekt ook opdrachtgevers, partners en een betrokkenen.   

Regisseur Babette van Rumt geeft aan dat dit geen alledaagse praktijk is voor de Barometer. "Het komt niet vaak voor dat wij een heel programma wijden aan dezelfde organisatie. In het geval van de Bureaus hebben wij een uitzondering gemaakt omdat wij verwachten dat onze kijkers letselschade een boeiend onderwerp zullen vinden, mede ook vanwege de proactieve aanpak van de Bureaus."

Opnames voor de special zullen in totaal drie dagen in beslag nemen en zijn in volle gang. Er worden ook opnames gedraaid tijdens de eerstvolgende editie van Letselvrouwen op 30 september. De uitzending staat gepland voor zondag 31 oktober om 17.30 uur.

Geplaatst op 26-08-2021

< VorigeVolgende >


Share on: