Samenwerking MS Amlin en Hello Mobility voor wagenparkpreventie

Vanaf deze zomer bieden MS Amlin en het label Hello Mobility gezamenlijk preventieondersteuning op het gebied van wagenparken.

Erwin van Tol (l.) en Tom Rodenburg (r.)

 

Wagenparkresultaten verbeteren en Nederland veiliger maken op de weg

Volgens Van Tol, Lead Underwriter Fleet bij MS Amlin, sluit de filosofie van Hello Mobility goed aan op die van MS Amlin. Namelijk gezamenlijke resultaten van wagenparken verbeteren en Nederland veiliger maken op de weg. "Gezamenlijk kunnen wij onze klanten een nog hogere kwaliteit van dienstverlening bieden en hen veilig de weg op laten gaan. Met de tools en ondersteuning die Hello Mobility ons en onze klanten biedt, houden wij risico’s verzekerbaar. Aanvullend kunnen klanten ook nog kostenbesparingen realiseren."

 

Bewustwording creëren en data gedreven coaching

“Tot begin 2021 werkte MS Amlin met een eigen preventiespecialist. Met uitgebreide analyses, chauffeurslezingen, gesprekken met planners, wagenparkbeheerders en Human Resources creëerden wij een hogere mate van bewustwording bij de klant. De resultaten logen er niet om. Veelal constateerden wij fors minder schades en ongelukken.”

“Hello Mobility werkt ook via deze bewezen methode”, zegt Rodenburg, medeoprichter en coach bij Hello Mobility. “Namelijk het vragen van bewustwording door de hele keten bij de klant. Van de ondernemer zelf, Human Resources tot chauffeur. Daarin gaat Hello Mobility nog een stapje verder. Hello Mobility combineert de dienstverlening met data. Met datagedreven coaching streeft de organisatie niet alleen naar een veiliger, maar ook een schoner en efficiënter wagenpark. Een aanpak die wat ons betreft helemaal van deze tijd is”, volgens Van Tol.

 

Oorsprong Hello Mobility

Hello Mobility kent zijn oorsprong in Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden. Eerder dit jaar is Hello Mobility een strategisch partnerschap aangegaan met VVCR-Prodrive. MS Amlin is de eerste verzekeraar die direct en structureel gaat samenwerken met Hello Mobility. Dat is iets wat deze samenwerking volgens Van Tol als Rodenburg extra bijzonder maakt. Zowel Van Tol als Rodenburg geven aan enorm trots te zijn op de samenwerking.

Geplaatst op 16-08-2021

< VorigeVolgende >


Share on: