Verti Versicherung AG vertrouwt op de AI-gebaseerde software van FRISS

Verti Versicherung AG, Duitslands op een na grootste directe autoverzekeraar, gaat voortaan werken met de AI-gebaseerde software van FRISS om de service aan de klant te verbeteren. De oplossing van FRISS is onder schadeverzekeraars de meest geĆÆmplementeerde AI-gebaseerde oplossing voor fraudedetectie en risicobeperking. FRISS versnelt de digitale transformatie van Verti door de werkstromen te optimaliseren met innovatieve producten en door Verti en zijn polishouders de best mogelijke klantervaring te bieden.

“Dankzij de innovatieve, AI-gebaseerde technologie van FRISS kunnen we de volgende stap zetten in de digitalisering van onze processen. Het betekent ook dat onze klanten, die sterk in ons vertrouwen, er nog zekerder van kunnen zijn dat we hun premies op een verantwoordelijke manier beheren”, vertelt Julian Reise, operationeel directeur van Verti Versicherung AG.

Niels Zijderveld, financieel directeur van FRISS, voegt toe: “De digitaliseringsstrategie van Verti zorgt voor een flinke groei van de onderneming. Ik ben bijzonder blij dat wij hieraan een bijdrage kunnen leveren. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om bedrijven te beschermen tegen fraude en hoge risico's. Samen werken we aan het realiseren van een uitstekende klantenservice en we kijken ernaar uit om de cijfers voor efficiëntie en fraudedetectie een sprong omhoog te zien maken.”

Over Verti Versicherung AG

Begin 2021 bereikte Verti Versicherung AG de mijlpaal van een miljoen polissen en werd daarmee Duitslands op een na grootste directe autoverzekeraar. De maatschappij werd in 1996 in Teltow bij Berlijn opgericht en is daar nog altijd gevestigd. Daarnaast is in 2018 een tweede vestiging geopend in Vaterstetten, nabij München. Verti heeft ruim 550 medewerkers in dienst en richt zich hoofdzakelijk op de verkoop van autoverzekeringen. Het aanbod van Verti bestaat daarnaast uit motorverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen voor automobilisten en particulieren en aansprakelijkheidsverzekeringen en levensverzekeringen. Verti is sinds 2011 wereldwijd het digitale merk van de mondiale verzekeringsgroep MAPFRE. Verti handelde eerst onder de naam Direct Line en is sinds 2017 aanwezig op de Duitse markt. MAPFRE is de grootste verzekeringsmaatschappij van Spanje en de grootste multinationale verzekeringsgroep in Latijns-Amerika. Het behoort tevens tot de top 15 van verzekeringsgroepen in Europa wat betreft premievolume.

Over FRISS

Met ruim 200 implementaties wordt FRISS wereldwijd erkend als toonaangevende leverancier van AI-gebaseerde oplossingen voor fraudedetectie en preventiesoftware voor schadeverzekeraars. Door ervaring en inzet heeft FRISS zich al die jaren van zijn bestaan voortdurend verder ontwikkeld en ingespeeld op de steeds veranderende behoeften van de klant. Dit is met name belangrijk nu de verzekeringswereld het digitale tijdperk is ingegaan, waarin de omstandigheden snel kunnen veranderen. Geen enkel ander bedrijf is zo ervaren en is zo compleet gefocust op fraudedetectie en -preventie als FRISS. De klanten van FRISS hebben veel waardering voor deze unieke focus op fraudepreventie en de grote inzet van FRISS als het gaat om het succes van zijn klanten.  

Geplaatst op 27-08-2021

< VorigeVolgende >


Share on: